Fiúk elképzelhető, hogy ezekután összejöjjetek a csajjal?
Figyelt kérdés
Van egy legjobb lány barátotok, ő szerelmes beléd te viszont belé nem megbeszélitek hogy barátok lesztek majd elrontod egy csókkal az ágyban köttök ki, többször is volt ilyen ennek ellenére sülve főve együttvagytok, létezik olyan hogy ebből még kapcsolat is lehet majd?2013. dec. 25. 17:12
4/10 anonim válasza:
Nem mivel ez már kapcsolatnak számít az én szememben. Sülve-főve együtt és még szex is van, mi másról szól egy kapcsolat?
5/10 A kérdező kommentje:
de elvileg a fiú nem szereti a lányt
2013. dec. 25. 17:21
6/10 anonim válasza:
nálam is hasonló sztori volt.. 1,5 évig halálosan bele voltam esve, mondjuk nem mondtam el neki.. majd 1 évig nem beszéltünk, megkértem hogy hanyagoljon (itt már sejthette), majd nyáron felkeresett, találkoztunk, majd pár nap múlva megint.. és szerelmet vallott. le is feküdtünk párszor, de olyan gáz volt vele, hogy kiszerettem belőle -pedig nem akartam. azóta barátok vagyunk.
8/10 anonim válasza:
Ürítési lyuknak használ. Megérdemled, ostoba.
9/10 anonim válasza:
elképzelhető...senki se látja a jövőt, de aki igen az megmondhatja egyúttal a lottó számokat is!
10/10 anonim válasza:
elképzelhető, megeshet, bár én sose játszanék egy lány érzéseivel, főleg ha szeret ;) 26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!