Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elképzelhető, hogy egy terrore...

Elképzelhető, hogy egy terrorelhárítós (TEK) pasi határozatlan kisfiús legyen?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem internetes egy pasival, elmondása szerint egy terrorelhárítós, de az első randin, borzalmas volt mintha valami 5 évessel találkoztam volna, alig beszélt, várta hova menjünk, csak bólogatott, nem tudta mit csináljon, pedig külseje nagyon férfias volt és hát a munkája is szerintem az. Lehet, hogy csak átvert vagy valóban lehet ilyen pasi egy TEK-es?
2013. máj. 28. 12:29
 1/8 anonim ***** válasza:
30%
Az egész TEK egy nagy vicc, az adófizetők lehúzása. Valakinek viszont nagy üzlet. *khm* Orbán *khm*
2013. máj. 28. 12:30
 2/8 anonim ***** válasza:

TESZ és nem TEK.

Igen, átvert. Sikerült is neki.

2013. máj. 28. 12:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Kicsit gyanús a dolog,de attól még miért ne lehetne az?

Attól még hogy erős,férfias,lehet zavarban,vagy csak nem volt szerencséje a magánéletben eddig..

2013. máj. 28. 12:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem átvert :D

Most nem azért de aki a TEK-nél van azok maszkot viselnek mindig hogy ne lehessen őket felismerni. Első randin nem hiszem hogy azzal indít hogy "Szia, kommandós vagyok" mikor elvileg ők ilyen titkos emberek. Nyilván egy párkapcsolatban nem titkolják, de első randin nem hiszem hogy elmondja egy tök ismeretlennek.

De javítson ki aki ért hozzá :D

2013. máj. 28. 12:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy gondolom, hogy ezek a a fazonok nem mondhatják el, hogy a terrorelhárításnál vannak.
2013. máj. 28. 13:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Az egyik csaj ismerősöm egy izomkolosszus rendőr sráccal randizgatott, és az is ilyen volt. Elképzelhető.
2013. máj. 28. 14:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Elképzelhető hogy ilyen. Első randin én sem mondom el hol dolgozom..és a többediken sem szabad.
2013. jún. 1. 14:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem mondhatják el, hogy hol dolgoznak, a saját biztonságuk érdekében.

Az hogy neked azt mondta, akkor 2 lehetőség van: 1. megszegte a szabályt; 2. a fiú blöffölt, mert azt hitte, hogy te majd elhiszed, és talán könnyebben megkap.

Én találkoztam/beszéltem egy párral, van köztük többféle testalkatú, vékonyabb alacsony, izmosabb nagyobb, de magasabb átlagos testalkatú is!

2014. szept. 30. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!