Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most vesztettem el a szuzessegem par napja, de teljesen maskepp kepzeltem el a dolgot. Miért lehet? (Többi lent) 21/l
Egyszerűen alig éreztem a párom farkát.. Elég kicsi méretekkel rendelkezik, de nem lehet hogy velem van a baj? Nem hiszem hogy én lennék tág, hiszen ez volt az első és amikor ujjazot eloszor 1 ujjal azzan 2 vel azt éreztem rendesen.
Most olyan kételyeim vannak az eegés szex dologgal.. Nem volt túl jó élmény
Óvszerrel védekeztetek? Ha igen, szerintem amiatt. Ég és föld a különbség tapasztalatom szerint. (Én is ugyanígy voltam, aztán tablettára váltva a barátom minden rezdülését érzem.)
18/L
ha nem volt átlagos 18cm/4,5cm
csak 14 cm/4cm már azzal is jonak kellett volna lenni
gondolom nem ittál és jo kemény volt a farka
akkor pancser volt a srác
van ijen
legközelebb egy tapasztalt pasival feküdj le
hidd el jobb lesz
#5: ne legyél már ekkora ostoba, 18/4,5 az marhára nem átlagméret, megsúgom. Az átlag 13-14 cm és 3,6 kb.
Vagy marha vékony répája van, vagy nem kívánod tudat alatt a srácot, csak "elfogadtad" a közeledését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!