Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most vesztettem el a szuzessegem par napja, de teljesen maskepp kepzeltem el a dolgot. Miért lehet? (Többi lent) 21/l
Figyelt kérdés
Egyszerűen alig éreztem a párom farkát.. Elég kicsi méretekkel rendelkezik, de nem lehet hogy velem van a baj? Nem hiszem hogy én lennék tág, hiszen ez volt az első és amikor ujjazot eloszor 1 ujjal azzan 2 vel azt éreztem rendesen.
Most olyan kételyeim vannak az eegés szex dologgal.. Nem volt túl jó élmény
2016. aug. 19. 21:34
21/25 anonim válasza:
Na jól van már te mesemondó. Erre vered?
22/25 anonim válasza:
17.18,19 válaszíró te a 11-es vagy, vagy 16-os?
23/25 anonim válasza:
22@ én a 11@ vagyok ezt a százalékokból láthatod magad is. 21@ amit írtam az neked mesék világnak tűnik. Semmi baj, neked az a természetes hogy ilyen csak mesék világában lehetséges mivel nem volt, most sincs, és nem is lesz részed a leírtakhoz hasonló élményben.
24/25 A kérdező kommentje:
Nem azért nem feküdtem le senkivel eddig mert nem volt lehetosegem :D volt tobb naratom is de egyszeruen eddig nem tartottam eleg szorosnak a kapcsolatunk hogy lefekudjek veluk :D
2016. aug. 20. 13:00
25/25 anonim válasza:
Ne ébredjenek kételyek benned más hibája miatt! Sem most, sem akkor ha legközelebb is egy ilyen szerencsétlent fogsz ki. Ebben sem hibáztál, mármint a választásban, hiszen senkinek nincs a homlokára írva hogy milyen az ágyban. Gondolom egészséges vagy, a testi adottságaid megvannak ahhoz hogy teljes értékű szexuál életed legyen, én azt javaslom lépj tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!