Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én vesztettem el teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vesztettem el teljesen a bizalmam a férfiak felé?

Figyelt kérdés
Eddig kétszer csaltak meg. Azt gondoltam, hogy csak pont kifogtam a rossz embereket. Viszont feljöttem erre az oldalra, ahol anonim módon ki lehet teregetni a szennyest következmények nélkül, és látom, hogy a férfiak mennyire álszent, hazug, önző szemetek tudnak lenni, és még büszkék is rá. Persze tudom, hogy a nők is tudnak alkotni. Olyannyira félek egy újabb csalódástól, hogy nem merek újra nyitni a férfiak felé. Honnan tudom, hogy nem megint egy olyannal jöttem össze, akivel nem kellett volna? Az elején még teszik a szépet, és jónak tűnik minden, aztán pár hét/hónap után mindig kibújik a szög a zsákból, de addigra már elkezdek kötődni hozzájuk. Belefáradtam már, túl sok fájdalommal jár. Elegem van.
2023. febr. 17. 09:55
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
17%
A tapasztalatod valos, de a kovetkeztetes hamis. A megoldas abban van, hogy rossz mintat kovetsz es kizarolag olyan ferfiakkal ismerkedsz, akiknek a megcsalas a vereben van. Az egy dolog, hogy csak ilyeneknek adsz eselyt, de meg kapcsolatban sem ismered fel oket. Nulla tudatossag van benned, az erzelmeidet pedig nem tudod iranyitani. Ne varj jobb eredmenyt, amig ezekben nem fejlodsz.
2023. febr. 17. 12:58
 12/38 anonim ***** válasza:
71%
#11 amit te csinálsz, azt áldozathibáztatásnak nevezik. ügyes vagy, jár a keksz!
2023. febr. 17. 13:10
 13/38 anonim ***** válasza:
20%
Akkor nyugodtan keress nőket és legyél egy nővel kapcsolatban. ;)
2023. febr. 17. 13:20
 14/38 A kérdező kommentje:
Persze, ez pont így működik, hogy valaki csettintésre heteroszexuálisból homoszexuális lesz.
2023. febr. 17. 13:22
 15/38 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell csak biszexnek lenned. De az is elég, ha csak nyitott vagy és kísérletezel.
2023. febr. 17. 13:33
 16/38 anonim ***** válasza:
31%

Gondold el, mit éreznél, ha férfi lennél...

Egyszerűen tanulj meg jól szelektálni. Egy kis munkával simán találhatsz hűséges és megbízható férfit. Férfiként azért jóval nehezebb akárcsak értelmes nőt is találni.

2023. febr. 17. 13:39
 17/38 anonim ***** válasza:
97%

"Egy kis munkával simán találhatsz hűséges és megbízható férfit."

Ezzel egyetértek, bár nem kis munka. De valóban dolgozni kell rajta.

"Férfiként azért jóval nehezebb akárcsak értelmes nőt is találni."

Ez viszont lófszt. Egy fikarcnyival sincs több értelmes férfi, mint nő.

2023. febr. 17. 13:43
 18/38 anonim ***** válasza:
31%
#17: Nem azt mondtam, hogy több értelmes férfi lenne, hanem azt, hogy könnyebb találni. A férfiakra jellemzőbb a kezdeményezés pl.
2023. febr. 17. 13:45
 19/38 anonim ***** válasza:
0%

"jönnek a beteges dolgaikkal az ilyenek, mint az első."

Tudod nekem alapvetően az a beteges, amilyen reakciókat kapok, mint PONT A TIED!😂 (meg a lepontozás, bár 11% még jobb is mint vártam!) Mert megmagyarázni senki se tudta, pláne úgy nem, hogy általában én vagyok az a fél, aki bátorítja a másikat, hogy nyugodtan lefeküdhet mással, engem nem zavar. Tudod éppen azért, mert van a PÁR-od meg van a szexpartner, és a kettő nem kell ugyanaz legyen! Ez egy nagyon régi tabu, amit furcsa módon máig őrzünk, és senki sem tudja, hogy miért. Ironikus módon nekem éppen azon ment el -vagy nem jött össze- több amúgy tök jó vagy annak tűnő kapcsolatom is, hogy nem stimmeltünk ilyen téren egyáltalán, és igen ez rohadtul fáj. Hogy a végén egy ilyen jelentéktelen hülyeség miatt, mint a semmit nem jelentő és "hűség" volt egy rakás csalódásom.

2023. febr. 17. 15:09
 20/38 anonim ***** válasza:
94%
Neked milyen logikus érved van arra, hogy ez jó? Mármint össze vissza szexelni? Ha erre vágysz, miért kell kapcsolat? Meg nem láttam olyat, hogy a felek tényleg őszintén szerettek szerelemmel egymást, de közben mással is szexeltek volna.
2023. febr. 17. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!