Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha senki nem fog meg?
30+ korosztály vagyok, inkább laza, "összejárós" kapcsolatot keresek, egyéb lehetőség híján társkeresőn.
Volt néhány randi, többekkel megpróbáltam másodjára/n-edjére is, gondoltam, hátha csak az a baj, hogy elsőre még nem olyan, izgulunk, szokni kell egymást... De nem. Nem mozgattak meg. Semmilyen érzés volt velük minden testi kontaktus. Pedig jól néztek ki, értelmesek, normálisak, kedvesek voltak, minden rendben volt velük.
Mi lehet a baj velem? Ilyen korán öregednék? Valami egészségügyi oka lehet? Utoljára 22-23 éves korom körül volt olyan, aki már akkor is hatott rám, amikor még csak a kezemet fogta meg. Lehet, hogy az is túlzott reakció volt, de azt sem gondolnám, hogy ez a mostani állapot normális... Vagy mégis? Egy bizonyos életkor fölött ez ilyen?
"Utoljára 22-23 éves korom körül volt olyan, aki már akkor is hatott rám, amikor még csak a kezemet fogta meg."
Ez a kapcsolat hogyan ért véget?
"inkább laza, "összejárós" kapcsolatot keresek, egyéb lehetőség híján társkeresőn."
Nem lehet, hogy ez egy védekezés, ami azért alakult ki, hogy megvédjen a csalódástól?
Inkább keresel egy laza, kötöttségek nélküli csak szexen alapuló kapcsolódási formát, minthogy egy rendes kapcsolatba invesztálj.
Milyen mintákat láttál a párkapcsolatra nézve?
Mit jelent neked párkapcsolatba élni, milyen érzéssel töltene el, ha tartós párkapcsolatod lenne?
"Inkább....."
Itt a végén kérdőjel akart lenni.
Mert kérdésnek szántam, hogy elmélkedj rajta, egyáltalán nem kritika.
Annak a kapcsolatnak azért lett vége, mert több meghatározó dologban nem egyeztünk.
Megvannak az okai, hogy miért ilyen típusú kapcsolatot akarok, igen, de ezt most ide nem hoznám be, mert nem tartom relevánsnak. Sokaknak van hasonló kapcsolatuk vagy egyéjszakásuk, nehezemre esik elhinni továbbra is, hogy ők mind-mind ennyire semmit nem éreznek az együttlétek során. Nem érzelmileg gondolom, hanem a szexualitás terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!