Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem zúg belém senki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem zúg belém senki?

Figyelt kérdés

Néha nagyon megfárodok már abban, hogy mindenkivel ugyanaz történik. :/

Az elején minden jól indul, találkozunk párszor, aztán meg minden elromlik, vagy nem lesz belőle semmi.

Nagyon sokat gondolkodtam már ezen, de őszintén nem értem, mi lehet ennek az oka.

Nem vagyok nagyon-nagyon válogatós, azért viszonylag gyakran randizom, és igazából már elvárásaim sincsenek, csak hogy tetsszen nyilván külsőre, meg legyen szimpatikus, normális. De nincs semmilyen listám vagy ilyesmi, hogy mit keresek. Ezt kölcsönösnek is szoktam érezni, jók a beszélgetések, a szex is.

Csak aztán olyan fura dolgokat mondanak, hogy nem is értem sokszor.. Pl. hogy nem igényli a folytonos találkozást/beszélgetést, vagy hogy mostanában bizonytalannak érzi magát, és inkább egyedül lenne esténként, vagy hogy most nem akar randizni senkivel (akkor minek hív el?), volt, aki csak szimplán eltűnt, de 2 év múlva meg újra felbukkant.

Külföldiekkel gyakran randizom, ők meg ugye vissza is mennek, pedig online dolgoznak, nincsenek munkatársaik, szóval amúgy bárhol élhetnének. Nyilván, ha eléggé megfognám őket, tovább maradnának.

Szóval tényleg nem értem, mi a probléma, mert sosem mondanak egyértelmű visszautasítást.

Amit magamról el tudok mondani, hogy szép lánynak tartanak, sokat tornázok, figyelek az öltözködésemre, ápoltságra, a környezetem is tiszta. Személyiségre kedvesnek szoktak tartani, meg azt is sokan mondták már, hogy jól érzik magukat velem. Érdeklődő vagyok, tájékozottnak tartom magam, vannak hobbijaim. Nem vagyok tapadós sem egyáltalán.

Amit negatívként tudnék kiemelni, hogy kicsit félénk vagyok, nincs túl nagy önbizalmam, idő kell, amíg teljesen önmagamat tudom adni, de amúgy meg ez is olyan dolog, hogy akinek ez pl. nem tetszik, az miért hívna el újra találkozni?

Többet meg nem nagyon tudnak meg rólam pár találkozóból.

Más van esetleg hasonló helyzetben? Egyszerűen nem értem, tényleg, hogy miért nem kellek senkinek.

26N

2022. szept. 25. 14:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, konkrétan hasonló cipőben járok, a nyaram így telt, ahogyan leírtad...

Nekem persze van egy kisfiam is, bár ezt mindenki tudja az elején..

Szerintem ne magadban keresd a hibát! Rengeteg férfi csak kalandozik, dugni akarnak mindössze...

2022. szept. 25. 14:46
 2/16 anonim ***** válasza:
9%
A férfiak szerintem nem ugy szerelmesek mint a nők hanem érdekalapúan vannak valakivel.
2022. szept. 25. 14:46
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, ez nagyon-nagy butaság.

A kérdésre meg: talán azért nem marad veled senki hosszútávon, mert amíg te nem tamasztasz a másik fele elvárásokat, nem tudod, kit keresel, csak sodrosz, addig rengeteg olyan a fogsz belefutni, akivel nem passzoltok össze. A dolog valószínűleg annyi, hogy ez nekik hamarabb feltűnik, mint neked.

2022. szept. 25. 14:49
 4/16 Ghgj ***** válasza:
61%

Én nő vagyok, de nem tudok egyetérteni a másodikkal, megkeseredett és hibás vélekedés szerintem.

Kérdező, szerintem szimplán a netes ismerkedés áldozata vagy, az egy nagyon illúzióromboló világ, egy húspiac, olyan szempontok alapján kerülnek szelektálásra az emberek, amik távol állnak attól, amitől szép is lehet a párkeresés.

Mindenképp azt ajánlom, hogy sorold hátrébb ezt a témát az életedben és járj el társaságba, legyél nyitottabb a ténylegesen körülötted mozgolódó emberekre. Aztán majd ha te sem úgy állsz hozzá minden pasihoz, hogy elepedsz azért, hogy akarjanak, hanem lesz egyvalaki, aki megdobogtat azzal, ami ő, lehetőséged nyílik arra, hogy szerelmet élj át. A leírásod alapján te sem vagy képes erre jelenleg, nem csak a kiszemeltjeid.

2022. szept. 25. 14:58
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Mutass egy képet!
2022. szept. 25. 15:24
 6/16 anonim ***** válasza:
29%
Nekem mondjuk szimpatikus a leírásod. :D De gondolom neked sem lenne oké, hogy másfél havonta vagyok otthon. 😅
2022. szept. 25. 15:33
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

Azért, mert akikkel összejössz (a külföldis dologgal egyből elárultad magad) nem az a kategória, aki leköti magát egyetlen nőnél.

Monogámiát és kötődést vársz el olyan férfiaktól, akik külsőre és/vagy egzisztenciálisan olyan szinten vannak, hogy te csak egy nő vagy a sok közül náluk.

2022. szept. 25. 15:33
 8/16 A kérdező kommentje:

4-es, ez igaz, én sem szoktam szerelmes lenni, de én nem is várom ezt. Mármint, pár randi szerintem ehhez nem elég. De az esélyt én mindig megadtam volna, hogy jobban megismerjük egymást, mert nagyon kedveltem őket. Csak hát ha ez nem kölcsönös, akkor nem tudok vele mit csinálni, jön majd a következő... De én sem élvezem ezt egyáltalán.

Csak a környezetemben senki olyat nem ismerek, aki szóba jöhetne, ahhoz meg introvertált vagyok, hogy eljárjak bulizni.

2022. szept. 25. 18:10
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Leírás alapján nagyon szívesen megismernélek jobban.

Egy gondolat, hogy talán túl hamar odaadod magad, illetve nem vagy elég óvatos. F31

2022. szept. 25. 18:18
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak nekem akadt meg a szemem azon, hogy mindenkivel csak párszor találkozik, de "jók a beszélgetések, a szex is"?!

Magyarul, 1-2 alkalom után lefekszik mindenkivel. Ez esetben nem csoda, ha csak azokat találod meg, akik "lazát, ONS-t, néha összejáróst" keresnek...

Jó eséllyel az egész ismerkedési sémád arra van kihegyezve, hogy azokat szedd fel, akik csak k.rni akarnak, semmi mást. Ugyanez a helyzet a külföldiekkel, azok is 99%-ban csak kalandot és nem feleséget keresnek itt.

2022. szept. 25. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!