Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Belém miért nem szeret belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belém miért nem szeret belém senki?

Figyelt kérdés

28 éves nő vagyok, két és fél éve egyedül. Azóta többször randiztam srácokkal, de mindig az lett a vége, hogy senkinek nem alakultak érzelmei irántam.

A külsőmmel nincs probléma szerintem (teljesen átlagos nő vagyok szép arccal és alakkal), mégsem fogok meg soha senkit annyira, hogy komolyabban érdekeljem, vagy hogy odalegyen értem. Vannak "rajongóim", de kb. azok, akik mindenki másnak is udvarolnak.

Nem gondolom, hogy olyanok után vágyakoznék csak, akik a ligámon kívül esnek, hanem teljesen átlagos pasikkal ismerkedem, mégsem megy tovább a dolog.

Úgy érzem, hogy semmi sincs bennem, ami izgalmas lenne vagy szerethető, azon kívül, hogy külsőre általában a többségnek bejövök elsőre, aztán utána már semmit nem akarnak. (Pár randi után vége, nem keresnek többet, esetleg szexre, de arra sem tartósan).

Nincs jó munkám, nincs pénzem, szegény a családom, nincsenek barátaim csak felszínes ismerőseim, nem járok sehova..tehát semmi nem történik az életemben.

Más nő is érez így? Akinek esetleg ugyanígy van leírná, hogy ő hogy éli meg ezt?

Esetleg akinek volt ilyen és megoldódott, vagy egyébként véleménye van erről, szívesen olvasnám.

2019. jan. 5. 18:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Beléd nem tudom miért nem szeret beléd senki !!
2019. jan. 5. 18:35
 2/20 anonim ***** válasza:
Engem sem szeret senki ugy, nem vagy ezzel egyedul. Akit en tudtam volna, annak nem kellettem. 26L
2019. jan. 5. 18:36
 3/20 anonim válasza:

Szia! :)

Meglehet, hogy nem jó helyen, esetleg túlságosan is keresel, és nem hagyod hogy megtaláljon? Az a tapasztalatom, hogy kereséssel nem nagyon fognak kialakulni az érzelmek, mert nagyon vagy már görcsölve, így talán te sem azt sugallod a randikon, hogy biztos vagy a dolgokban, csak szeretnél valakit, ami teljesen megérthető ha egyedül vagy egy ideje. Van hobbid, bármi ami esetleg össze tudna hozni valakivel? Pl. A kutyasétáltatás egy nagyon jó kezdés. ;)

Én is egy átlagos, szegény családból, felszínes barátokkal teli nővel jöttem össze, mert megláttam benne azt, amit másban nem, és amit más sem ő benne.

Ne add fel.

F

2019. jan. 5. 18:37
 4/20 anonim ***** válasza:
31%

Ha ezt így elmondod egy randin, ne csodálkozz, hogy szanaszét szalad a sok férfi. Koncentráljál arra (anyukám), hogy mi a jó benned. Igyekezzél nem a hülyeséget nyomni, hanem mondjuk azt, ami érdekel, mert ami nem érdekel vagy a másiknak nyomasztó az nem visz jó irányba.

Próbáld megtalálni magadban az érdekes dolgokat. ennek a legegyszerűbb módja, hogy figyeled mi iránt érdeklődétl mondjuk múlt héten. Ha ide írogatsz az már jó irány, mert alkalmas lehetsz arra, hogy magad megismerve rátalálj arra ami neked jó és ez hozni fogja azokat a hímeket, akik neked valóak:)

2019. jan. 5. 18:37
 5/20 anonim ***** válasza:

Tehetnénk egy próbát :D

28F

2019. jan. 5. 18:38
 6/20 anonim ***** válasza:
85%
A leírás alapján te sem szereted magad. Először ezt kellene megoldanod.
2019. jan. 5. 18:41
 7/20 anonim ***** válasza:
44%

Kedves Kérdező!

A kérdésed után privátcunamit fogsz kapni. Én nem leszek a neked írók között, inkább itt válaszolok.

Adj időt magadnak! Minél érettebb vagy, annál érettebb lesz a "ligád" és annál elmélyültebb kapcsolat alakulhat ki köztetek.

Érdemes magadon dolgoznod, hogy a felszínre bukkanhassanak az eddig fel nem ismert értékeid! Gyúrj önismeretre és önbecsülésre, hogy ilyen butaságok: "Úgy érzem, hogy semmi sincs bennem, ami izgalmas lenne vagy szerethető" ne hagyják el többé a szád és a billentyűzeted.

Hogy több jó történhessen az életedben, azért neked kell tenned: képezd magad a jobb munkahely érdekében, járj társaságba, legyen hobbid. A dolog nem oldódik meg magától, csak te tudod megoldani.

Sok sikert a megújulásban!

2019. jan. 5. 18:43
 8/20 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel,azzal a különbséggel,hogy soha nem jelemezném magam nyilvánosan ilyen durván,magamat lenézve.
2019. jan. 5. 18:45
 9/20 anonim ***** válasza:
22%
Az a baj, hogy a férfiak baromira nem a kinézetedbe, pénzedbe, izgalmasságodba vagy ilyen felszínes szarságokba szeretnek bele, hanem a lelkedbe. Erről egy szót nem írtál és szerintem nem is tartod fontosnak a személyiséget ilyen szempontból. Felszínes vagy, csak ezekere a külsőségekre figyelsz oda. Ezek pedig olyan dolgok, amik valóban nem fognak megfogni senkit sem. Belsőre unalmas és szürke vagy, hiányzik belőled a szeretet.
 10/20 anonim ***** válasza:
69%

Neked milyenek amúgy az elképzeléseid? :)

Csak azért kérdezem, mert ismertem egy lányt,aki ugyanígy beszélt magáról, aztán amikor komolyabbra fordult volna a dolog, akkor kiderült, hogy nem tudja megfogalmazni hogy mik az elképzelései, de igazából az jött le, hogy elég komoly az elvárás, amit ő sem tud megfogalmazni, csak amikor kirészletezzük, hogy milyen legyen az illető. Akkor voltam úgy, hogy mennyire gáz, hogy egyes embereknek semmilyen önismerete nincs, sőt még megfogalmazni sem tudja, hogy mik az "elvárásai", csak úgy érzések után megy.

Ez nem a kérdezőre vonatkozik. :) , csak a sztorihoz tartozott...

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!