Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem szeret senki? Mi értelme élnem? Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
Disznók vagyunk, Zoé meg a csáva...:)
"egyik exem miután mondta, hogy soha nem fogok kelleni senkinek, miután szakítottam vele."
Ez csak egy szubjektív vélemény, nem egy életforgatókönyv. Szóval nem kell komolyan venni az ilyen sértő szövegeket.
Nem tudom elképzelni, hogy annyira ronda lennél, hogy ne lenne senki, aki legalább neten próbálkozna nálad. Ha otthon gubbasztasz a szobádban, kevés az esélye, hogy a helyzeted megváltozik. Fontos lenne társulnod valakivel/kikkel, hogy észrevegyenek, felfigyelhessenek rád.
Ugyanígy vagyok, mint te. 9 hónap volt a leghosszabb kapcsolatom, mégsem magamat okolom, hát te se tedd! Nem voltatok egy síkon eddig az exeiddel, nem olyan nagy gond ez. Jön majd valaki, akivel viszont egy síkon leszel, csak légy türelmes. Egy kapcsolathoz két ember kell, éppen ezért én minden szakítás után magamba néztem, hogy én hol és mit rontottam el, és reméltem, hogy a másik fél is ezt teszi, mert ez lenne a normális.
Úgyhogy fél a fejjel, élni igenis van értelme, mert magadnak élsz, magadért, nem pedig a szerelemért. Azt megélni kell, nem pedig érte élni. Nyugi, fel a fejjel, semmi görcs, jön az majd!
Adj magadnak időt, ne akard egyből és azonnal, mert azzal taszítod a dolgokat.
Szerencsétlen sem vagy! Csak legyél egy kicsit pozitívabb!
Talán még éretlen vagy érzelmileg...
Talán nem is vagy szerethető...
Talán érzelmi korcsokkal jöttél össze csak eddig...
Talán semmit vagy túl sokat tettél az eddigi kapcsolataidban...
Élj, hogy fizetésedből adózz...
Élj, hogy eltartsd a kisebbséget s politikusainkat...
Élj, hogy sírj itt...
Élj, hogy adhass vért...
Szerencsétlenül választól párt magadnak...
Szerencsétlenül viselkedsz...
Szerencsétlenül harmóniátlan vagy, idegbeteg tán...
Szerencsétlenül öltözöl, alkalmazkodol a másikhoz...
Zoé..hallod addig írod a gyökérségeidet, hogy megutálom ezt a női nevet
egyik legkedvesebb, cserfes unokahúgomnak neve.. azóta szeretem
ki bántott, vagy mi van veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!