Annyira igyekszem de mindent elrontok, hogy lehetek ilyen szerencsétlen?
Egyszerűen semmi se akar össze jönni, oylan keményen próbálkozom de sokszor elrontom a dolgokat.Más mindenki olyan ügyes egyből, sikerülnek neki a dolgok én meg mntha egy selejt lennék komolyan.
Buta és szerencsétlen vagyok, pedig esküszöm sokat tanulok próbálkozom de valahogy mintha én nem erre a világra való lennék.
Már nincs is kedvem élni, fogalmam sincs hogyan tovább és még csak 21 éves leszek(lány).
Cél nélkül nehéz.
Hülyeségeket akarsz csinálni és ha nem jön össze megrontod az életed. Ennek mi értelme?
Kezdj el számító dolgokkal foglalkozni.
Ne másokhoz hasonlítsd magad.
Ha nem sikerült elsőre, akkor próbálkozz újra. Ha nem pont úgy sikerült, ahogy akartad, az sem biztos, hogy nagy tragédia. Csak tedd a dolgod és előbb-utóbb eléred a céljaidat. De tényleg az a legfontosabb, hogy ne máshoz hasonlítsd, hogy ő mit tett, ő mit kapott, ki segített neki, mit tanult, mennyit, stb. Az az ő élete, mindenkinek máshogy alakul a sorsa. Te azzal foglalkozz, hogy magadhoz képet tegyél meg mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!