Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok béna az ismerkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok béna az ismerkedésbe? Megint szerencsétlen voltam egy lánynál! Teljesen el vette az élet kedvem hogy nincs senkim. így mi értelme az életnek? F

Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
De van értelme. 42.
2015. jún. 19. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Sport, kockalás, olvasás, ökörködni a haverokkal, haverkodni az ökrökkel, esetleg tanulni, dolgozni, művelődni, megismerkedni bonyolult dolgokkal, véleményt alkotni ambivalens művekről, soroljam tovább ?
2015. jún. 19. 19:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem nagyon látom
2015. jún. 19. 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Pár nélkül nem sokat ér az élet. De sajnos nekem sem lehet párom, mert annyira ocsmány vagyok és alacsony.
2015. jún. 19. 19:18
 5/5 anonim válasza:
szia hány éves vagy? :) L
2015. jún. 25. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!