Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rá van írva a cigire, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá van írva a cigire, hogy “Szokjon le, hogy tovább élhessen szerettei körében”, de mi van ha engem nem szeret senki?

Figyelt kérdés
2018. szept. 5. 11:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%

Válts olyanra, ami halált okozhat.

32/f

2018. szept. 5. 11:50
 2/18 anonim ***** válasza:
79%
Akkor te növeld az adagot!
2018. szept. 5. 11:54
 3/18 anonim ***** válasza:
Keress olyanokat akik szeretni fognak, de még fontosabb hogy te szeress másokat.
2018. szept. 5. 11:54
 4/18 anonim ***** válasza:
Olyat kellett volna venned, ami impotenciát okoz.
2018. szept. 5. 11:55
 5/18 anonim ***** válasza:
57%
ha impotencia van ráírva, olyankor kérek egy másikat. :D
2018. szept. 5. 11:56
 6/18 anonim ***** válasza:
52%
Az utolsó két szót akkor ne vedd figyelembe: "Szokjon le, hogy tovább élhessen."
2018. szept. 5. 11:58
 7/18 anonim ***** válasza:
Biztosan van olyan ember aki téged szeret. Ne légy kishitű.
2018. szept. 5. 12:04
 8/18 anonim ***** válasza:

Amilyen ótvar képekkel vannak ellátva a cigisdobozok, ez a legkisebb rossz. Kérj másikat, majd megszeretnek! :) Egyébként nincs olyan ember, akit senki sem szeret - kicsit komolyabbra fordítva.

Egyébként ez nem az egészség kategória, de én tényleg szoktam másikat kérni. Vagy volt olyan, hogy leragasztottam, hogy inkább ne is lássam.:) Nem vicc, tényleg.

2018. szept. 5. 12:06
 9/18 anonim ***** válasza:
51%

#8 Vagy volt olyan, hogy leragasztottam, hogy inkább ne is lássam.:)

Mert ha nem látod a feliratot, akkor nyilván érvényét veszti és nem okoz tüdődákot. Cseles.

2018. szept. 5. 12:16
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

Aki cigizik, annak mindegy mit irnak rá.

Akár azt is irhatják, abba hagyod, garantált egy hét múlva a barátnő. Akkor sem fogja abba hagyni.

Voltam tanfolyamon, ahol egy napon keresztül, mondták, mutatták, mit is okozhat, tüdő, orr, gége, stb rákot, be is mutatták, milyen is az, képeken, kisfilmeken. Ettől még vártuk, mikor lesz cigiszünet, mikor lehet már rágyújtani.

2018. szept. 5. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!