Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rá van írva a cigire, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá van írva a cigire, hogy “Szokjon le, hogy tovább élhessen szerettei körében”, de mi van ha engem nem szeret senki?

Figyelt kérdés
2018. szept. 5. 11:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
Ne vegyél cigit, és szeresd az embereket. Aztán visszaszeretnek téged.
2018. szept. 5. 12:35
 12/18 anonim ***** válasza:
55%

Akkor az van, hogy egy gyakori, és általános "nem szeret senki" érzelmi állapotban vagy, amit vagy meghaladsz, vagy nem.

Ami megfigyelhető ennél az állapotnál, hogy az átélőjében fel sem merül, hogy ő vajon tud-e szeretni bárkit is, csak kapni akarja.

2018. szept. 5. 12:51
 13/18 anonim ***** válasza:

9.! Tisztában vagyok a következményeivel, de ha nem akarom látni, akkor nem nézegetem. Igen, magam csapom be vele, de nekem ez így jó.

Annyi ember bagózik, hogy teljesen mindegy, mit tesznek rá, csak undorodom a ronda gennyes-rákos nyelvtől, a rohadó fogaktól. Ez a téma egyébként nem is idevaló.

2018. szept. 5. 14:03
 14/18 anonim ***** válasza:
lényeg, hogy olyat ne vegyél, ami potencia zavarokat okozhat :)
2018. szept. 5. 19:23
 15/18 anonim ***** válasza:
Baromság ez a sok felirat meg a képek. Ennyi erővel a piákra is rakhatnának pár képet megnagyobbodott májról stb stb vagy a milka csoki csomagolására rothadt fogakat, a kolbászéra meg dagadt emberek képeit.. :D szerintem semmit nem segít, aki cigizik azt úgyse érdekli, ako meg nem cigizik azt se érdeklni.. :D nem azért nem dohányzom, mert ilyen olyan képek, feliratok vannak a cigis dobozokon, szimplán így jött ki.. pesig anyám is apám is dohányzik.. szóval "példa" lett volna rá. De nem.. én nem dohámyzom :D természetesen próbáltam de nem jött be. Ahogy a fű sem :D
2018. szept. 5. 21:24
 16/18 anonim ***** válasza:
Így van, akinek elég esze van és kellően igényes, az amúgy sem cigizik, a putris bagósokat pedig a kép sem fogja eltántorítani :D
2018. szept. 5. 23:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Használj olyat, ami növeli az anál kockázatát. :D Szippantsd fel a seggeddel. :)
2018. szept. 6. 08:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha ilyen akad a kezembe, én is mindig röhögök, hogy hát nincsenek szeretteim, szóval akkor most nem vagyok meggyőzve.
2019. jan. 5. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!