Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Belém miért nem szeret belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belém miért nem szeret belém senki?

Figyelt kérdés

28 éves nő vagyok, két és fél éve egyedül. Azóta többször randiztam srácokkal, de mindig az lett a vége, hogy senkinek nem alakultak érzelmei irántam.

A külsőmmel nincs probléma szerintem (teljesen átlagos nő vagyok szép arccal és alakkal), mégsem fogok meg soha senkit annyira, hogy komolyabban érdekeljem, vagy hogy odalegyen értem. Vannak "rajongóim", de kb. azok, akik mindenki másnak is udvarolnak.

Nem gondolom, hogy olyanok után vágyakoznék csak, akik a ligámon kívül esnek, hanem teljesen átlagos pasikkal ismerkedem, mégsem megy tovább a dolog.

Úgy érzem, hogy semmi sincs bennem, ami izgalmas lenne vagy szerethető, azon kívül, hogy külsőre általában a többségnek bejövök elsőre, aztán utána már semmit nem akarnak. (Pár randi után vége, nem keresnek többet, esetleg szexre, de arra sem tartósan).

Nincs jó munkám, nincs pénzem, szegény a családom, nincsenek barátaim csak felszínes ismerőseim, nem járok sehova..tehát semmi nem történik az életemben.

Más nő is érez így? Akinek esetleg ugyanígy van leírná, hogy ő hogy éli meg ezt?

Esetleg akinek volt ilyen és megoldódott, vagy egyébként véleménye van erről, szívesen olvasnám.

2019. jan. 5. 18:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%

Szar a kisugárzásod, azért! Hidd el, hogy az ilyesmit rögtön megérzik, akár mondod, akár nem, és menekülni fognak előled. Max a hasonló önértékelési zavaros fiúkat fogod bevonzani, mert ugye hasonló hasonlót vonz.

Lehet akármilyen szép a külsőd, ha te nem vagy rendben saját magaddal, akkor nagyon nehéz lesz egészséges kapcsolatot találni.

Sajnos ez egy ördögi kör, mert ahhoz hogy lelkileg rendbe gyere, előbb kéne valami megerősítés, viszont ahhoz, hogy bárkitől is megerősítést kapj, előbb lelkileg kell rendbe jönnöd.

Így végül is egy piszok nehéz dolgot kell csinálni, vagyis összeszorítani a fogad és neked magadnak rendbetenni a saját életed, ami elképesztően fárasztó és nehézkes lesz,de ha elég kitartó vagy ,akkor sikerülhet. Hasonló helyzetben voltam én is férfiként, és nekem nagy nehezen sikerült ezt végigcsinálni, több évbe telt, de jelenleg már nagyon jó a kisugárzásom, az emberek keresik a társaságom, sok lánynak keltem fel az érdeklődését, kiegyensúlyozott és boldog állapotban vagyok, pedig jelenleg nincs is kapcsolatom.

2019. jan. 5. 18:49
 12/20 anonim ***** válasza:
Hozzám jössz feleségül? 🙂 31f
2019. jan. 5. 19:02
 13/20 anonim ***** válasza:

Én végig olvastam a kérdésedet, és máris szerelmes vagyok beléd! :)

Megyünk táncolni?

2019. jan. 5. 19:08
 14/20 anonim ***** válasza:

Ezt a zeneszámot neked küldöm kérdező:

https://www.youtube.com/watch?v=13JrM9mQbLU

Ha társat keresnél a kesergésre, punnyadásra és melankóliára, akkor ezt bennem megtalálhatod...

2019. jan. 5. 19:46
 15/20 peca1000 ***** válasza:

Mégis mibe szeretének bele?

Mosolyogni szoktál?

Van hobbid?

Fel kell keltsed akár ezekkel is az érdeklődésüket!

2019. jan. 5. 19:58
 16/20 anonim ***** válasza:
29%
Megválaszoltad magadnak: nem vagy gazdag és a családod se az. Ennyi ma elég is, hogy ne kelljél senkinek komolyra. Szexre meg bárki jó nekik, akin luk van, úgyhogy az semmit se jelent. És igen, vagyunk így páran.
2019. jan. 5. 20:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Kétszer írtad, hogy belém.
2019. jan. 5. 21:24
 18/20 anonim ***** válasza:

"Szerelmes vagyok én, te beléd.. " :D

Honnan írsz, borsod megyéből? :)

2019. jan. 6. 01:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Én nagyon tudnálak szeretni! De sehol se talállak...
2019. jan. 6. 13:39
 20/20 anonim ***** válasza:

Én is küldök neked egy szívbe markoló számot. :D

[link]

2019. jan. 7. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!