Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem zúg belém senki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem zúg belém senki?

Figyelt kérdés

Néha nagyon megfárodok már abban, hogy mindenkivel ugyanaz történik. :/

Az elején minden jól indul, találkozunk párszor, aztán meg minden elromlik, vagy nem lesz belőle semmi.

Nagyon sokat gondolkodtam már ezen, de őszintén nem értem, mi lehet ennek az oka.

Nem vagyok nagyon-nagyon válogatós, azért viszonylag gyakran randizom, és igazából már elvárásaim sincsenek, csak hogy tetsszen nyilván külsőre, meg legyen szimpatikus, normális. De nincs semmilyen listám vagy ilyesmi, hogy mit keresek. Ezt kölcsönösnek is szoktam érezni, jók a beszélgetések, a szex is.

Csak aztán olyan fura dolgokat mondanak, hogy nem is értem sokszor.. Pl. hogy nem igényli a folytonos találkozást/beszélgetést, vagy hogy mostanában bizonytalannak érzi magát, és inkább egyedül lenne esténként, vagy hogy most nem akar randizni senkivel (akkor minek hív el?), volt, aki csak szimplán eltűnt, de 2 év múlva meg újra felbukkant.

Külföldiekkel gyakran randizom, ők meg ugye vissza is mennek, pedig online dolgoznak, nincsenek munkatársaik, szóval amúgy bárhol élhetnének. Nyilván, ha eléggé megfognám őket, tovább maradnának.

Szóval tényleg nem értem, mi a probléma, mert sosem mondanak egyértelmű visszautasítást.

Amit magamról el tudok mondani, hogy szép lánynak tartanak, sokat tornázok, figyelek az öltözködésemre, ápoltságra, a környezetem is tiszta. Személyiségre kedvesnek szoktak tartani, meg azt is sokan mondták már, hogy jól érzik magukat velem. Érdeklődő vagyok, tájékozottnak tartom magam, vannak hobbijaim. Nem vagyok tapadós sem egyáltalán.

Amit negatívként tudnék kiemelni, hogy kicsit félénk vagyok, nincs túl nagy önbizalmam, idő kell, amíg teljesen önmagamat tudom adni, de amúgy meg ez is olyan dolog, hogy akinek ez pl. nem tetszik, az miért hívna el újra találkozni?

Többet meg nem nagyon tudnak meg rólam pár találkozóból.

Más van esetleg hasonló helyzetben? Egyszerűen nem értem, tényleg, hogy miért nem kellek senkinek.

26N

2022. szept. 25. 14:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

#10: Hagyjuk már ezt a tévhitet. Egyszerűen a radarja rossz, rossz szempontok szerint válogat.

Elég sok férfit ismerek, de néhány önbizalomhiányos kisgyereket, aki más alfahímekre néz fel mentorként meg néhány vérkonzervatív "asszonynak a konyhában a helye" típust leszámítva még senkitől se hallottam úgy őszintén, mikor mélyebben beszélgettem, hogy számított volna bármit is az egy NORMÁLIS kapcsolatban, hogy mikor fekszik le vele a nő.

Nyilván statisztikai alapon, ha alig ismered és úgy dugsz vele, akkor több lesz benned a "kilométer", de nagyon nem mindegy, hogy induló párkapcsolatban egy szimpatikus emberrel fekszel le vagy vadidegennel egy buli, fesztivál hevében, ahogy a külföldi között is van különbség, hogy eritreai feka vagy itteni állampolgár orvosira járó, magyarul beszélő feka. Vagy német kolléga hosszútávú munkaszerződéssel, esetleg tivornyázó partyarc, aki 5 napot tölt itt vagy utazgató home officeos nemzetközi PUA.

Az nem a nő hibája, ha gyökérrel hozza össze az élet, de ezeket nagyon jól lehet szűrni, hogy mit akar a férfi. Nem kell hozzá ilyen beteg, régi konzervatív világból hátramaradt dolog, hogy most egy hónap után fekszik le vele, mert akkor aztán tutibiztos, hogy ha addig várt rá, akkor komolyan gondolja.

Eleve az egyetlen, hogy hosszabb idő alatt nagyobb a lebukási esély, de aki elég megszállott skalpvadász, az várni fog, már csak azért is. Meg van, aki több vasat tart egyszerre a tűzben. Ha jó pasi, simán lehet olyan szexkapcsolata, aki tud arról, hogy ő közben keresgél "komolyat" is és diszkréten kezeli a helyzetet.

2022. szept. 25. 19:22
 12/16 anonim ***** válasza:
32%

#11 egyszerre érezlek vagány, magabiztos, két lábbal álló értelmes embernek, s rendkívül naívnak is.

Aki azért várja, hogy belezúgjanak mert hamar lefekszik velük az rossz nyomon jár. Talán megfelelő ismeretség után csökken a koppanás veszélye, ez ennyire egyszerű.

2022. szept. 25. 19:36
 13/16 A kérdező kommentje:

12-es, nekem nem a szex a bajom, úgy értem, én nem érzem magam kihasználva attól, ha lefekszem valakivel, és még sem lesz hosszabb távú dolog belőle, mert az az én döntésem is volt, én is szerettem volna. Egyébként sem tartom jó dolognak, hogy mondjuk azért egy évig ne legyen senkivel semmi, mert nem tudom biztosra, hogy komoly kapcsolat lesz-e belőle? Nyilván én is vágyom intimitásra..

Engem csak az szokott bántani, hogy amúgy meg az elején tényleg normálisan állnak hozzám, tartalmasok a találkozók, keresnek normálisan, tehát nem az van, hogy gyere át este, aztán viszlát.

2022. szept. 25. 19:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Értelek, nem vagyok egy bigott valaki ilyen téren de akkor is van a dolgoknak egy üteme. Mint ahogy egy jó bornak is számít mennyit érlelik a hordóban.

De amúgy ha rosszul választasz és egy vadász kezei közé kerülsz, akkor jó eséllyel azért fut ki hamar a dolog mert esze ágában sem volt.

Elég jó emberismerőnek tartom magam és már csak a kíváncsiság kedvéért is elhívnálak egy randira.

2022. szept. 25. 20:03
 15/16 anonim ***** válasza:
23%

#12: A megfelelő ismertség nem feltétlenül idő függvénye. Az emberismeret pedig részben tanulható, de részben ösztönös is. Egy elemző, megfigyelő személyiségtípusú ember sokszor már egy rövid beszélgetés alatt a veséjébe lát a másiknak, egy naivabb alkat pedig még ha kezdetben voltak is furcsaságok, elhessegeti aztán a megszokás miatt már jön is az érzelmi kötődés, alakul szépen lassan a rózsaszín köd és utána a koppanás.

Azt vettem észre, hogy sok nő ha igazán vonzó férfival hozza össze az élet, akkor két véglet között mozog. Vagy az van, hogy maximálisan megbízik benne és még a nyilvánvaló jelek sem szúrják ki a szemét, vagy rágörcsöl és követeli a Facebook jelszavát meg hadd nézze meg az ismerősei listáját, képeit a telefonjában az exeiről, stb. random "véletlenül" csak úgy spontán felhívja őt videochaten naponta többször, csak mert hiányzik neki (közben meg gyanakszik, paranoid).

Amikor pedig csak úgy ismerkedik, nem tetszik igazán neki a srác, csak szimpatikus meg már jól lenne valaki, akkor előjön belőle a hatodik érzék is, mint valami HR-esből. Ezért hasalnak el sokszor a PUA trükköket bevető incelek is, mert a nő más szemmel nézi őket, nincs azonnali vonzalom, vibe, kémia.

Időnként már annyira naivak a nők, hogy elgondolkozik az ember, hogy szándékosan csinálják, mert úgy vannak vele, hogy inkább szexelnek egyet a sráccal, aki úgyse fogja őket többet keresni meg inkább nem akarják tudni, mert sejtik, hogy mi lehet a háttérben és ezért a nagy bizalom, máskülönben ezek az emberek az életben se lennének képesek funkcionálni.

Tehát vagy a nő is tudatosan akar szexelni az alfával, csak cikinek, megalázónak tartja így nyíltan bevallani, hogy ő dobja oda magát egy darab húsként, inkább marad a naiv, cuki szerepnél. Vagy az alfa van rá olyan erős hipnotikus hatással, hogy ilyenkor elveszíti az ítélőképességét.

Szerintem utóbbi jóval ritkább, mint amennyiszer emögé bújnak indokként, különben nem lenne ennyi diplomás és jól funkcionáló, értelmes, intelligens, talpraesett nő. Inkább az van, mint mikor az 5 éves gyereked a szemedbe hazudik, hogy nem ő bontotta ki az ajándékot, amit a Mikulás fog majd hozni a fa alá, te meg úgy teszel, mintha elhinnéd neki. Vagy mikor a tanár volt szemét, amiért egyest adott, mert nem akarsz veszekedni.

2022. szept. 26. 01:22
 16/16 anonim ***** válasza:
60%

Amit leírtál az történt velem 2 éven át úgy, hogy csak neten ismerkedtem. A titok amire utólag rájöttem, hogy egyrészről a neten a legtöbben nem komolyat keresnek (van kivétel aki most a párom) és ezek a férfiak csak dugni akartak, semmi más tervük nem volt. Az, hogy korán van szex nem jelent sokat, ezek a férfiak ha korán ha később vagy együtt velük akkor is lelépnének, ez egy online férfi típus. A külföldiekre visszatérve meg sajnos igen, ők itt nem fognak maradni mert ez nem egy Németország így neked is költöznöd kell vele, ezen okból kifolyólag az elején tisztázni kell, hogy te maradni akarsz és nem lesz kapcsolat. Sajnos az a helyzet, hogy egy magyar nő nem igazán versenyképes egy mondjuk némethez képest. Persze erre is lehet kivétel de én azt látom inkább, hogy a magyar nő költözik. Nekem most egy külföldi a párom, feltehetően ő sem marad, hanem költöznöm kell ha együtt akarunk maradni.

Szóval a netes ismerkedéssel óvatósan, mert ott tele van ilyen férfiakkal az oldal, amit tapasztaltál. A külföldiekkel szintén óvatosan mert ők nem fognak maradni, így vagy költözöl vele vagy nem lesz kapcsolat.

29 N

2022. szept. 26. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!