Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Emberek! 14 éve próbálok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek! 14 éve próbálok ismerkedni, miért nem megy? Senki nem ér rá? Ezen az oldalon csupa csupa önző embert látok, aki kívülről szép belülről meg rohadék, mint állat... Én is legyek ilyen? Rohadék? Valki mondja már meg nekem milyen legyek?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom 14 éve próbálok társat találni, de nem megy....

Szerintetek kurvázni mennyjek? Aztán nem is lesz lelki gondom. ?

Megfizetem magamnak az örömet, aztán lelkizzen a Világ...

Kicsit gonosz voltam Bocsánat, de nincs más lehetőségem.... óóó élet.

2023. jan. 19. 16:17
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
Ezen a felületen, de más netesen sem fogsz normális kapcsolatot találni! Nagy része kamus, magát egekig magasztaló, és a másiktól irreálisat elváró, közben meg csak egy átlagos, vagy csak egy senki.
2023. jan. 19. 16:23
 2/36 anonim ***** válasza:
83%
Hát ja. Én is próbálkoztam itt már egy ideje a beszélgetéssel/barátkozással, de egyelőre nem jártam sikerrel. Szerintem most, 14 év után megpróbálkozhatnál élőben ismerkedni
2023. jan. 19. 16:28
 3/36 anonim ***** válasza:
60%
Azt csinálsz amit akarsz. Nekem se kellenél.
2023. jan. 19. 16:53
 4/36 anonim ***** válasza:
0%
A való élet se jobb semmivel. Én már 27 évhez közelítek, cirka 14 éve szenvedek vele hogy valahogy találjak barátnőt, még randiig se jutottam. Fel is adtam, a lehetetlennel fölösleges próbálkozni. Amerikai elnök előbb lesz belőlem mint hogy a sok anyagias, felszínes nő szóba álljon velem. +1 a prostira, az legalább egyenes és pénzért meg is lehet fektetni, a "rendes" nőket pénzért SE.
2023. jan. 19. 16:53
 5/36 A kérdező kommentje:

Hát olyan lánnyal nem hozott össze a sors, aki unalomból szexelt- volna velem ...

Jó volna...

Valahogy tudnám élvezni a Nők társaságát!

2023. jan. 19. 16:54
 6/36 Hans Pötterman ***** válasza:
74%
Emeld fel a popód a gép elől és kezdj el élni
2023. jan. 19. 16:56
 7/36 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy pont ez a baj hogy nekünk kell megmondani hogy milyen legyél amikor neked kéne kialakítani a személyiségedet. Egy olyan személyiséget amit te is érdekesnek találsz szívesen lépnél párkapcsolatban vele. Tessék, megmondom milyen legyel: olyan, amit za előbb leírtam!

Azt meg mindenkinek magának kell tudnia hogy milyen párkapcsolatot szeretne hiszen minden ember más.

2023. jan. 19. 17:15
 8/36 A kérdező kommentje:

ÓÓÓ én szeretek mindenkit...

Gépezni is meg tévézni is... Megnyugtat...

Ez tipikus magyar szöveg, kezdj el élni...

Mesélj már el nekem privátban milyen az életed????? Hogyan kezdted, milyen lett?

Hátha okulok belőle...

2023. jan. 19. 17:27
 9/36 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező ne hagyd magad provokálni. Mr. Menőjenőknek könnyű ilyen nagy bölcsességeket durrogtatni hogy "kezdjél el élni". Persze, eddig halottak voltunk.

Én pont ugyanazt csináltam mindig is mint más, sikeres pasik, csak nekik mindig minden összejött, nekem meg soha semmi. Egyszerű az oka: nekik volt pénzük meg menő fejük, nekem meg nem. Ennyi. Ha meggebedek se tudok ennél többet tenni, megerőszakolni senkit se fogok, önszántából meg egy se hajlandó még rám nézni se, mert derogál neki ha egy átlag pasival egy légtérben kell lennie.

2023. jan. 19. 17:50
 10/36 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Jóvanna'! Néha én is dobálózhatok jól hangzó közhelyekkel!
2023. jan. 19. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!