Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Emberek! 14 éve próbálok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek! 14 éve próbálok ismerkedni, miért nem megy? Senki nem ér rá? Ezen az oldalon csupa csupa önző embert látok, aki kívülről szép belülről meg rohadék, mint állat... Én is legyek ilyen? Rohadék? Valki mondja már meg nekem milyen legyek?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom 14 éve próbálok társat találni, de nem megy....

Szerintetek kurvázni mennyjek? Aztán nem is lesz lelki gondom. ?

Megfizetem magamnak az örömet, aztán lelkizzen a Világ...

Kicsit gonosz voltam Bocsánat, de nincs más lehetőségem.... óóó élet.

2023. jan. 19. 16:17
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Azt szokták mondani, hogy soha ne add fel!

Ami eléggé nyomorékságnak hangzik.

2023. jan. 20. 14:30
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

#31: "Azt szokták mondani, hogy soha ne add fel!"

Eza mondás rohadtul nem a magadfajtáknak szól, hanem nálad jóval értelmesebb, összeszedettebb embereknek.

2023. jan. 20. 14:34
 33/36 A kérdező kommentje:
Nem ismersz
2023. jan. 20. 16:48
 34/36 anonim ***** válasza:
A legtöbben nem is probaljuk. Te legalabb megprobaltad.
2023. jan. 30. 17:50
 35/36 anonim ***** válasza:
Végig nézve az összes óvodai iskolai anyukát, talán 2 néz ki így, ilyen amcsi arccal, festett szőkén. Nagyon egysíkú lányok tetszenek. Nem így néz ki egy valós nő. Ha az átlagos okos nőknek lesz családjuk, azért a gyerekeseket mondom példának. Akiket itt linkelgetsz azok a plázában szolgálnak ki.
2023. jan. 31. 09:10
 36/36 anonim ***** válasza:

Értelme sincs próbálkozni szép nőknél ha nem vagy sármos.

De már átlag nőknél sincs értelme próbálkozni mert ők is főnyereménynek tartják magukat.

Igazából a nők 80%-a a pasik 20%-ra vár.

Ez van. Randizás szempontjából férfiként a legszarabb időket éljük.

Én ázsiai meg afrikai nőkkel oldottam meg a csajozást.

2023. jún. 23. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!