Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Emberek! 14 éve próbálok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek! 14 éve próbálok ismerkedni, miért nem megy? Senki nem ér rá? Ezen az oldalon csupa csupa önző embert látok, aki kívülről szép belülről meg rohadék, mint állat... Én is legyek ilyen? Rohadék? Valki mondja már meg nekem milyen legyek?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom 14 éve próbálok társat találni, de nem megy....

Szerintetek kurvázni mennyjek? Aztán nem is lesz lelki gondom. ?

Megfizetem magamnak az örömet, aztán lelkizzen a Világ...

Kicsit gonosz voltam Bocsánat, de nincs más lehetőségem.... óóó élet.

2023. jan. 19. 16:17
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Na összegyűjtöttem naggyából ezek a nők , akikkel ellenék....

[link]

[link]

[link]

2023. jan. 20. 09:49
 22/36 A kérdező kommentje:
A 2.-ik csaj kivételesen tettszik :)
2023. jan. 20. 09:50
 23/36 A kérdező kommentje:

Na itt egy utolsó... Szerintetek ezeknél a csajoknál, ha közelükbe megyek, mindig elolvadok, leblokkolok...

Egyszerűen olyan szépek, hogy azt gondolom meg se érdemlem....Ami igaz is, mert tényleg nincs ilyen nőm... :)

2023. jan. 20. 09:59
 24/36 A kérdező kommentje:
2023. jan. 20. 09:59
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm... Utána mondok véleményt is, de légyszi keress most olyan pasikról képet, akik hasonlítanak rád. Ez lehet híresség, sima Google képek, akár még facebook is. Mindegy, csak hasonlítson rád. Akár több emberből is "összegyúrhatod". Alakról, arcról, hogy minél pontosabb képet kapjunk. És ami a legfontosabb, csak őszintén!
2023. jan. 20. 11:42
 26/36 A kérdező kommentje:
Ennyi volt a móka kedveskéim.
2023. jan. 20. 11:48
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ennyi! Én tényleg csak segíteni próbáltam, de akkor mondok véleményt úgy, hogy igazából nem vagyok tisztában a te külső adottságaiddal. Abból ítélve, hogy rád került volna a sor, pedig csak az internetről kellett volna belinkelned vadidegen emberekről képet, egyből kihátráltál. Valószínűleg nem vagy egy szép példány, ezért az ilyen típusú nők nem fognak észrevenni. Nézz rájuk, szépek! Látszik, hogy sokat adnak magukra és ebből a színvonalból nem fognak lentebb adni. Szóval neked kell annyit fejleszteni magadon, hogy megugord az ő szintjük, vagy lentebb kell adnod az igényed ha mindenképp párt szeretnél.

És most volt ennyi kedveskéim, legalábbis részemről.

2023. jan. 20. 12:04
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Szóval magadnál sokkal jobb szintű nőt szeretnél? Esélytelen…
2023. jan. 20. 12:14
 29/36 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom... Talán tényleg igényesnek kellene lennem...

DE annyit javajgok már mint egy csaj... ÓÓÓ Nem is igaz, hogy a nőknek erős pasi kell ... Ezt nehéz lesz kihevernem...

2023. jan. 20. 12:39
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább próbálkozz a pasiknál. :D
2023. jan. 20. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!