Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bárki is elhiszi hogy ezeket a “szingli” csajokat nem dugja senki?
Mindig azt hajtja h szingli és kapcsolatot akar… de ugye nem jo neki senki. 100% hogy tobben is dugjak, egy ilyen no nem marad szex nelkul.
36F
A válasz érdemben változtatja a te társkeresési dolgaidat?
Milyen blődség már kérdezni h ki kit dug. Fogalkozz azzal inkább h te mennyit szexelsz sztem :D
20 ezer követő... az a baj, akkor se kéne, ha tényleg azt akarná és engem akarna. Mert tudnám, hogy nem bírna ki egy férfi mellett 20-40 évet.
Kapcsolatot akar? Az még nem sok minden. Én is voltam kapcsolatban, de van 3 éves meg 1.5 hónapos kapcsolat is. Semmit nem jelent. Kiírhatod fb-ra, hogy kapcsolatban vagy Kovács Máriával és az ismerősed like-olhatják, hogy hú, gratulálok, becsajoztál. Aztán mikor szakítotok, leveszed, és ki se derül, mikor szakítottatok.
Egy őszinte embert láttam! Mikor házas volt, ki volt írva, hogy Kovács Mária házastársa. Mikor elváltak, akkor az volt kiírva, hogy elválva Kovács Máriától!!! Tehát látszódott, mert frissítették. Persze később összejött mással és akkor az lett kiírva, hogy kapcsolatban, de jóideig ez az elválva szöveg volt, na, arra azt tudom mondani, hogy igaz volt és mindenkinek így kéne.
Szerintem nem kéne a másik magánéletében turkálnod.
Pláne nem a szexuális életében.
Tőlem is volt olyan, aki megkérdezte ezt munkahelyen.
Hát emberileg eddig senki sem süllyed le, kivéve azt az 1 személyt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!