Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem tudom élvezni, elengedni magamat ismerkedéskor, ez a vég?
Hattérsztori, hogy 2-2,5 éve forgatom a randi appokat. Ezalatt az évek alatt több sráccal ismerkedtem, meg 2 év alatt volt, egy rossz férfi, akit megismertem és lerombolta az önértékelésemet, vele memt a huzavona 2 év alatt sokszor. Kiraktam a szűrét végleg nyáron, asszem már teljesen levontam az én hibáimat. Ezután nek sokkal próbáltam ismerkedéssel elterelni a figyelmemet. Befuccsolt. Hagytam is, most kipróbáltam mást, szimplán csak barátkozni/ismerkedni egy férfival mindenféle szándék nélkül. Kiváncsi voltam így milyen, meg unatkoztam is, gondoltam ebből baj nem lesz, szimolán csak dumálgatás másokkal, lehet lesz 1-2 jó élményem, csak haverkodok.
Lement egy személlyel egy tali, igazából semmi, azt hittem jobb lesz, nem is volt nagy kedvem a végén, lefárasztott a meló is. Ami jobban zavar, hogy iszonyú rossz kedv fogott el ezután. Most rájöttem, hogy nem a randizgatással van bajom, hanem szimplán megszűnik az önbizalmam ezektől a taliktól, nem is érzek kifejezett érdeklődést ezeken a talikon. Előtte meg noderáltan volt. Plusz nem is tudom önmagamat adni, legutóbbi után is csak búslakodom magamban, hogy mi a baj velem.
Csak szórakozásként próbáltam ezt ki, de mjnden volt csak az nem. Nem gondoltam, hogy ennyire nincs önbizalmam meg ennyire rosszul esik az elutasítás még itt is. Folyamatosan azt érzem, hogy egy negatív alak vagyok, semmi viccesset, pozitívat nem tudok mondani. Csak a levegőt rontom
Ezen hogy lehet változtatni? Végig azt hittem ott van a problém h kétségbeesetten párkapcsolatot keresek,vagy a férfiakat utálom, de ott tartok, hogy nem megy kapcsolódni mással, nem tudom magamat adni, kicsit depisnek érzem az egészet, nincs erőm kapcsolatot építeni, érdeklődni.
Barátoknál is észrevettem ezt kicsit.
Úgy érzem magamat, mintha egy önzö szh&r, vagy egy egoista alak, legkönnyebb, ha csak magamra gondolok, értsd úgy h tudom és akarnék a másikkal foglalkozni pl. barát, de alig jön. Mintha kifogytam volna a szuszból.
Járok pszichológushoz, ezt ne írjátok, de vele meg nem tartunk még itt. Csak kiváncsi vagyok, hogy miként lehet ezen az állapoton segíteni, van e egyáltalan erre megoldás, volt e így más is.
Ez nagyon gázos kezd lenni.
28/n
"2-2,5 éve forgatom a randi appokat"
Már ennél a résznél full gáz volt az irományod.
Élőben kéne ismerkedni, szerintem az a baj, hogy nem érzed a netes ismerkedés varázsát és ez normális. Menj el egy barátnőddel egy normálisabb, igényesebb szórakozóhelyre és ismerkedj meg ott valakivel.
Ez pszichológus szint mindenképp.
Jelenleg tényleg csak annyit tehetsz, hogy próbálod jólérezni magad, kiismerni a helyzetedet, megtalálni a pozitív dolgokat, barátaiddal lenni, ilyesmik.
Kell egy kis lenyugvás, stabilitás, mert most így szétcsúszott alattad minden.
Ha kicsit stabilabb leszel érzelmileg, lesz egy kis önbizalmad, határozottságod, terveid, akkor lesz makd érdemes szééép lasaan újra kimozdulni a komfortzónából.
De persze azt se add fel, hogy most ismerkedj, úgy értve ha random helyzetekben jön egy iylen szitu, akkor menj bele, mert miért ne? De próbálj inkább az érdeklődő fél lenni addig is.
Az a baj, hogy csak direktrandik vannak, nincs lehetőség férfiaknak és nőknek kötetlen, baráti, minden kötöttség nélküli ismerkedésére. Direktben meg elég myomasztó tud lenni. Hetente el kéne menni random ellenkezőneművel valahova sétálni, állatkertbe, meginni egy sört, bevásárolni a piacra, főzni egy vacsit, stb.
Amúgy meg kiégés. Én is így vagyok vele, csak más okokból. Mem tudom, mi segíthet, magamon se tudok segíteni. Talán a sikerélmény. Dw az meg...
F
F
Velem férfiként pont az ellenkezője van, mint veled. Mármint én komoly kapcsolat céljából regisztráltam, de valójában csak szórakozom végig 😄
Mivel nálam úgy van ez,hogy élőben kb. 15 mp. után már tudom,h akarok e a másiktól valamit vagy nem ,és hát ez az esetek 90%-ban nem, ilyenkor pedig nem hagyom azonnal faképnél,hanem kényelmesen hátradőlök és ha már ott vagyunk kötetlenül beszélgetek egyet a másikkal,meghívom egy italra, és mivel már egyáltalán nem érdekel,h mit gondol rólam, így teljesen laza állapotba kerülök,és ilyenkor sokszor a végére azt veszem észre,hogy tök szimpi vagyok neki,volt akivel barátok lettünk így, mert aztán persze megírom,h részemről off, vagy csak barátságot tudok elképzelni, de az önbizalmammal nincs probléma. Ha meg netán mégis 15mp után érzek valamit a lány iránt, akkor nyilván jobban zavarban vagyok,de van bőven önbizalmam,hogy ne viselkedjek hülyén, meg szerencsére észreveszem,ha neki nem jövök be annyira,és olyankor szintén már akár randi közben el tudom engedni az egészet és hátra tudok dőlni, mert tudom,h úgyse lesz folytatása, nincs vesztenivalóm, és volt rá példa,h az elején azt éreztem,h nem vagyok szimpi neki,aztán a végén mégis akart újabb talit,amikor én már fejben el is engedtem a dolgot, mert a kisugárzásom,a nyugodt,laza,vidámságom megfogta valahogy.
Szóval nálam ez vált be, hogy bár vágyom egy komoly kapcsolatra, de ott az adott szituációban elég hamar át tudok kapcsolni egy laza pózba, ha azt érzem,hogy úgyse lesz érdemi jövője a dolognak. Inkább a tali előtt szoktam szorongani, aztán amikor meglátom, akkor megnyugszom, ha bejön másik akkor azért, ha nem jön be,akkor meg azért. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!