Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Éreztétek már azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már azt, hogy inkább elengednétek az ismerkedést, mert nem vagyok elég jók az ő szintjéhez? Megbántátok?

Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 19:50
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Nem. Akihez nem voltam elég jó, azok simán csak ignoráltak vagy megmondták, hogy nem akarnak randizni, de beszélgethetünk (amit tök nem értek, mert miért akarnék beszélgetni azzal, akit megdugni akarok?? 🤷‍♂️)
2021. jún. 16. 19:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
általában azért hisz ilyet az ember, mert még nem ismeri a másikat :D
2021. jún. 16. 19:56
 3/10 anonim ***** válasza:
57%

Velem nem volt még ilyen, és ha tanácsolhatok valamit, akkor ne szintekben gondolkodj, inkább abban, hogy a másik ember életstílusa, életszemlélete mennyire kompatibilis a tiéddel.

"Szint" tekintetében szerintem egyedül az intelligencia- és értelmi szint az, aminél a nagy eltérés gátolhatja a dolgokat. Pl. nekem 130 IQ-m van és két diplomám, szóval elég problémás lenne számomra mondjuk egy biztonsági őrrel vagy egy segédmunkás sráccal belekezdeni bármi komolyba. Nincs értelme hosszú távon.

Amúgy még nem nagyon találkoztam olyan pasival, aki "szintben" fölöttem lett volna. Olyannal viszont igen, akinek nem tetszettem és feladtam. Semmilyen szintkülönbség nem volt, egyszerűen más volt az ízlése és ennyi.

Ne rakosgasd se magadat se másokat szintekre, mert nagyon hülyeség.

2021. jún. 16. 20:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Majd úgyis megmondja, vagy kiderül, ha nem tetszel neki. Ezt a döntést bízd rá inkább szerintem. :)
2021. jún. 16. 20:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne engedd el! Egyszer élünk és az is olyan rövid...
2021. jún. 16. 21:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Élőben már volt ilyen, és bánom.
2021. jún. 16. 21:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Megbántam! Később kiderült hogy ő is szeretett.

Aztán már késő volt,nem tudtam visszacsinálni.

Most van párja és gyerekük lesz. Ritkán találkozunk, de akkor mindig arra gondolok hogy mekkora hülye voltam. Van hogy azt álmodom hogy én vagyok mellette és a közös gyerekünket várja.

2021. jún. 16. 22:03
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Jesszus, nem. Mindig azt érzem, ők nem elég jók az én szintemhez. Sosem bántam meg h elhagytam őket. Ha valaki magas szinten van, én pont h hajtanék rá, bárcsak találnék ilyen nőt. Soha nem lesz ilyen. Esküszöm, álmom lenne, tepernék mint az állat, és nagyon könnyű lenne vele ismerkedni, mert normális lenne, ha már az én szintem fölött van.
2021. jún. 17. 10:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Sajnos volt. Nem volt önbizalmam hozzá, folyton megfelelési kényszerem volt, úgyhogy inkább hagytam. Most már bánom.
2021. jún. 17. 14:36
 10/10 anonim ***** válasza:
1 Esetleg azért mert ha már mással szexelsz, nem akarsz majd vele is, mert a párod megvan, de emellett 100millió dologról lehet dumálni, persze van akivel semmiről se lehet.
ma 15:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!