Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Éreztétek már azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már azt, hogy inkább elengednétek az ismerkedést, mert nem vagyok elég jók az ő szintjéhez? Megbántátok?

Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 19:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10, nem tudom mi értelme előhozni ilyen régi kérdéseket, de nyilván arra utalt 1-es írásom, hogy nem akarok barátkozni olyannal, aki iránt romantikus érzéseim lennének.

Az ereddti kérdésre vonatkozóan ez annyit jelent, hogy én sosem fújok visszavonulót, udvarlok, amíg vissza nem utasítanak.

Akkor viszont nem maradok ott jópofizi, meg védem magamat a plátói érzések kialakulásától is... le kell zárni az ilyeneket.

dec. 4. 00:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Oké de eleinte nem az van hogy csak tetszik mondjuk 20 nő a környezetedben, de nem érzel semmit irántuk? És egyik barátnőd lesz, aki vevő rád, némelyikkel meg beszélgethetsz ha van közös téma. Romantikus érzések fokozatosan alakulnak ki, nem random ismeretlen nő iránt.
dec. 4. 00:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem igazán... nálam nagyon gyorsan kialakul, hogy kihez tudok vonzódni.
dec. 4. 00:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!