Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé belebonyolodtam már ézelmileg ebbe a szituba,miért nem tudom elengedni?
26 éves no vagyok,elég laza életmódot elek,nem nagyon szeretem ha be vagyok szabályozva,vagy túl nagy felelősség van rajtam.
Most ez csunya vagy nem csunya,kimondom,szép vagyok,jo csaj vagyok,jobb vagyok az átlagnál és ezt szeretem kihasználni. Ettol fuggetlenul nem ribis vagyok,vagy ugy viselkedtem,csak szeretem h több mindent megtehetek akar meloban,akar vendegekkel,kollegakkal…mert nem szoktak ram haragudni.
Ezenkívül,nem voltam sok fiuval,összesen 8 al.
Viszont…nem szoktak nekem nemet mondani ezt megszoktam.
Marmint férfiak a szexre vagy bármire amit szeretnek,nem vagyok apuci elkényeztetett kislánya vagy ilyesmi(sose volt apam nem is ismerem)
Adódott most viszont egy nalam szemmel láthatólag “rosszabb” kaliberű fiu…velem egyidős de ugyanaz a melo anyukajanal lakik,most van egy kis albija de sokat jar inkább haza.
Belsoleg,külsőleg is biztos jobb vagyok nala de ezt csak is kizárólag most irom le,amugy soha fel pillanatig nem éreztetném ezt se vele se senkivel mert tetszik nekem.
Helyes cuki megeszem,kisfiúnak erzem még,de nagyon belehabarodtam. Én alapvetően gondoskodó vagyok,szivesen főzök szeretgetem…vagyis hát szeretgetném,mert nem engedi.
Lefekudtunk parszor,hat egyik se volt túl nagy buli,mindegyik ilyen ittas összeborulás volt,de jo volt!
Szenvedélyes,jok voltunk együtt,en akartam még,és úgy ereztem neki is nagyon jó volt,osszebujtunk utana együtt aludtunk stb,masnap meg mintha semmi sem történt volna egy betűt nem ir.
Neki tudom hogy van valami baja,amiert nem akar nyitni senki fele nem csak felem de úgy latom hogy kifejezetten tojik a fejemre,en meg nem feltűnően azért égetni nem akarom magam de keresem a társaságát,örülök ha egy egy muszakba vagyunk stb…
Haverja szerint nem szereti a túl könnyen megkaphato lanyokat,de nem voltam neki az…szerintem.
Azt erzem hogy ő amugy így az egész életre tojik,nem csak ram,de igedesit és nem hagy nyugodni hogy mégis miért nem erdeklem.
Nem azt mondtam hogy vegyen feleségül,csak néha jo lenne osszejarni,szeretem az illatát,a jelenséget olyan cuki,sokat gondolok ra szerintem egy kicsit en belezugtam.
Ezenkívül a problema meg exem lehet,akit szokott látni is,mivel ő meg teper ertem a mai napig mint az allat,de errol az egészről nem sokat tud,úgy latom nem annyira erdekli.
Plusz kb az osszes haverja meg akikkel együtt dolgozunk mindenki,de nem,senkivel semmmmmi nincs,csak ra vagyom és nem tunik fel neki.
Vagy letojja ez is vagy nemtudom.
De nem tudom kiverni a fejembol sem ot,sem azt h miért utasít el,lehet túl sok vagyok neki? És Inakbb attol fél hogy bántom?
Nehéz vele beszelgetni…az a helyzet.
Fogoval húzok ki belole mindent amugy,elég kis magnak valo fiuka.
Végülis igen…😀 de tényleg nem vagyok ilyen,hogy ezt ereztem és nekem is vannak rosszabb napjaim,amikor utálom magam és mindent is.
Valoszinu én többet lattam bele…
Az izgat/kéne amit nem kaphatsz meg. Ez teljesen természetes emberi reakció. Mindig arra vágyakozunk ami nincs meg. Valószínűleg sérti ez a történés az egódat ezért is érdekel mivel mondtad , hogy nem ehhez vagy szokva.
Minél nehezebben megkaphatóbb és relytéjesebb vagy, annál jobban érdeklődnek irántad, ezt ne felejtsd el!
Hát...az írásod alapján nem tűnsz túl értelmesnek, de ne legyen igazam:D
Először magadban kéne tisztázni mit is akarsz úgy amúgy és mit akarsz tőle.
Aztán ha ez megvan, akkor vele kéne lekommunikálni.
De ha nem akar, nem hajlandó akkor el kell fogadni, hogy nem akar tőled semmit. Az okát se biztos, hogy meg akarja mondan vagy megfogja.
Egyébként ha valóban tetszene, akkor nem fogalmaznál úgy, hogy "égetem magam" és nem foglalkoznál azzal se, hogy ki mit gondol vagy, hogy szerinted "ő rosszabb". Ha igazán tetszene, nem gondolnád ezt (szerintem).
Egyébként csak azért, mert szép vagy az nem jelenti azt, hogy mindenkinek tetszel és/vagy mindenki veled akar kapcsolatot.
Ilyen szöveget legtöbbször kevésbé dekoratív csajok szájából hallok,akik messze vannak attól a jelenségtől,amit NŐNEK hívnak...
A viselkedésed sem túl kifinomult.Szerintem ha felnőne a benned élő kislány,akkor lenne esélyed olyan férfit találni,akinek jelentesz valamit.Ehhez viszont sokszor rögös út vezet,rengeteg önismeret,sok tanulás,olvasás.Diszkréten bájos stílus,ami nehezen elsajátítható,de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!