Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ilyen korán belebonyolódni egy új kapcsolatba?
Pár napja mondtuk csak ki a barátommal a végleges szakítást, bár már több hónapja nem vagyunk igazán együtt. Ezalatt a külön töltött idő alatt belépett valaki az életembe, és azt vettem észre, hogy egyre többet beszélünk, ám kizárólag online, mivel nem szerettem volna megkavarni magam körül a dolgokat.
Mit gondoltok, egy olyan szakítás után, aminek nem a szerelem hiánya vetett véget, vagyis maradtak még érzelmek rendesen, mennyi idő után lehet/érdemes nekivágni egy új fejezetnek az életben? Nem szeretnék zavart az életemben, de nyilván tovább kell lépnem majd.
Ezek nem álláspontok, hanem egyszavas válaszok az eldöntendő kérdésemre.:)
Azért köszi.
Köszönöm, így jó.:)
Mindenképpen érdekelt a miértje a "nem"-nek, csak ezért szerettem volna bővebb választ kapni.
De hát miféle érzelmek maradnak egy több hónapja halott kapcsolat után?
Mindenesetre, ha te úgy érzed, hogy az még nem véglegesen lezárt dolog, akkor maradj az on-line barátkozásnál.
Nem kötném semmilyen időtávhoz.
Biszemb_szom, egy eldöntendő kérdést tettél fel...IGEN/NEM/TALÁN válaszok a lehetségesek. Ha magyarázatot akarsz, akkor kiegészítendő kérdést kell ám feltenni, drága!!!
Ha maradt bármi érzelmed, akkor csak kiélnéd a másik, újabb fickóval. Becsapnád őt is, meg magadat is. Kielégítő a válasz?
"Mit gondoltok, egy olyan szakítás után, aminek nem a szerelem hiánya vetett véget, vagyis maradtak még érzelmek rendesen, mennyi idő után lehet/érdemes nekivágni egy új fejezetnek az életben?"
Ez volt a kibővített kérdés, biztos nem jó helyre írtam akkor. Tökmindegy.
Elég homályos nekem a szakítás, érzelme (szerelem?) van, de több hónapos kihagyás... de mindegy is.
Ha úgy látod, hogy az még folytatható, vagy újrakezdhető, akkor módjával ezzel az emberrel.
Ha az előzőnek meg biztosan vége, akkor meg hajrá, ha érdekes, és vonzó ez az ember - az tudja majd oldani a bánatodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!