Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol nem érzed, hogy szeretne és teljesen más nézetek szerint éltek?
Igyekszem rövidre fogni.
Mindketten 30-as éveinkben járunk. 4 hónapja jöttünk össze, nekem másfél évvel a válásom után ez volt az első olyan kapcsolatom.
Az elején jól indult minden, kölcsönös volt a vonzalom.
Aztán valami történt. Kiderült, hogy hihetetlen önző, gyerekes és negatív a gondolkodása. Tudom, hogy anya pici fiaként lett nevelve, ezért pár alkalommal igyekeztem megmutatni neki a helyes irányt, hogy hogyan kellene bizonyos dolgokat felnőttként csinálni. A sexben is csak magára gondol, tehát az sem valami jó.
Mindig a saját dolgairól beszél, mint ha az én életem nem is érdekelné.
Minden pénzét a hobbijára költi, el sem tudja képzelni, hogy valami normális dologra gyűjtsön.
Állandóan kritizál mindent és mindenkit. Egyszer kifakadtam es mondtam neki, hogy szerintem csak sexelni jár hozzám és arra vagyok, hogy legyen egy beszélgetőpartnere, akivel minden hülyeségét megosztja.Azt mondta biztos azért nem érzem, hogy szeretne, mert neki az apja olyan, hogy soaem mutatja ki mit érez és ő ezt örökölte.
Volt olyan, hogy egy lány bepróbálkozott nála Fb-on, hát amíg meg nem látta hogy is néz ki még benne is lett volna a dologban, hogy találkozzon vele. Persze ezek kiderültek nálam, azt mondta végig csak viccelt. Egyszerűen megőrülök, annyira durván gyerekes dolgai vannak( pl.ha fáj valamije megvárja az anyját, hogy adjon neki gyógyszert, vagy pl.azért választja a fürdést zuhany helyett, mert fél, hogy megcsúszik a kádban). Néha azt érzem életképtelen, csak a hobbija az, ami érdekli és csak ahhoz ért, na és mások kritizálásához.
Szerintetek meg lehet egy ilyen embert változtatni vagy hagyni kell, hogy menjen?
Nekem egy gyerekem van, mindenkitől teljesen függetlenül élek anyagi és egyéb szempontból is.
Gondolom a legtöbb válasz az lesz, hogy nem érdemes folytatni, viszont valamiért félek kimondani neki, hogy vége. Sajnálom szerintem, vagy titkon félek, hogy egy gyerekkel 32 évesen már nem olyan egyszerű párt találni.
Ahogy ezt az idiótát megtaláltad, találsz mást is....
Még végigolvasni is kínos volt.
Van már egy gyereked.
le is írtál mindent, most nincs kedvem végigmenni, de hát 32 évesen egy guminő szerep azért nem sok.
Jártam hasonló cipőben én is.
Egy dolgon gondolkodj el: jobb neked, hogy tartod vele a kapcsolatot? Mert én úgy látom, hogy nem.
A szex nem kielégítő, a társasága fárasztó, nem támogat, és ha rajta múlik már félrelépett volna. Nem éppen az a pasi, akit az ember hosszú távon szívesen elképzel maga mellett.
Egyedül is megállsz a lábadon, nem vagy rászorulva, nem ad hozzá jó dolgokat az életedhez. Azon kívül, hogy van némi vonzalom, semmit se tud felmutatni.
Ezt azért nem kell annyira félteni, hogy többé nem találod meg.
Ha te úgy érzed, hogy nem érdekled (a leírásod alapján jogos, én is így érezném), akkor tényleg csak szexelni kellesz neki. Nyugi, arra meg 52 évesen is könnyen talál egy nő partnert. ;)
Nem vesztesz vele semmit, ha kiteszed.
Viszont ha csak húzod az időt mellette, akkor nem lesz lehetőséged megismerkedni olyannal, akivel jól is éreznéd magad, és érdemes vele tartós kapcsolatban lenni. És azért az biztos, hogy fiatalabb te se leszel.
El lehet ezt húzni még 3-4 évig is, mire betelik a pohár, és végképp kirakod (vagy ő téged egy másik nőért), és akkor bánni fogod, hogy ennyit pazaroltál egy ilyen lúzerre.
Hosszú távon pedig hatalmas baklövés lenne tervezni olyan pasival, aki nem tudja beosztani a pénzt, nem fordít rád soha figyelmet, nem jó az ágyban, és abban sem bízhatsz, hogy legalább hűséges. Ráadásul ahogy nézem, lángoló érzelmekről egyik fél részéről sem beszélhetünk.
Egy pocsék házasság után már nem lettem volna benne egy pocsék kapcsolatban, csak hogy ne maradjak egyedül.
"igyekeztem megmutatni neki a helyes irányt"
fuhh, mint valami térítő.
"Szerintetek meg lehet egy ilyen embert változtatni"
a szerelem sajnos nem arra való, hogy szobrot faragjál magadnak.
"félek, hogy egy gyerekkel 32 évesen már nem olyan egyszerű párt találni."
szerintem minél hamarabb szakítasz, annál könnyebb. négy hónap semmi, ha máris eleged van belőle, hagyd.
n 30+
"szerintem csak sexelni jár hozzám és arra vagyok, hogy legyen egy beszélgetőpartnere, akivel minden hülyeségét megosztja"
Ez egészen biztos. Ennek a kapcsolatnak annyi. Ismerem ezt az embertípust, undorítónak tartom, és úgy gondolom, te is...
"félek, hogy egy gyerekkel 32 évesen már nem olyan egyszerű párt találni"
Lehet hogy nem egyszerű, de én azt mondom, értelmes párt találni sosem egyszerű. Nekem sincs barátnőm 2 éve, de addig nem is lesz, ameddig olyan embert nem találok, akivel nem csak azért vagyunk együtt, hogy ne külön legyünk.
Szerintem te ennél többet érdemelsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!