Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme belebonyolódni tanár-diák szerelembe?
Nem vagyunk már olyan fiatalok. Én 21 vagyok, ő 30 éves. Az előző barátommal 3,5 évig voltam együtt, ő is 10 évvel volt idősebb. A probléma az új sráccal az, hogy tanítani fog. Ha nem így lenne, tudom lenne esélye a dolognak, de így...elgondolkodni sem merek rajta, mert minden okfejtésem vége: "...DE A TANÁROD LESZ!!!"
Egyértelmű a kölcsönös vonzalom, és nem tudom hogy a közelség miatt hova fog fajulni az egész. A kezdeményező is ő volt, holott tisztában volt azzal, hogy a diákja leszek. Hárítsak minden erőmmel vagy a szerelemben nincsenek határok és uccu neki? :)
nincs értelme. tanár-diák kapcsolat, maradjon csak a tanár diáknál. se több, se kevesebb. jobban jársz.
béla voltam
☻
/▌\
/ \
És nem lehet megoldani, hogy ne Ő tanítson? Én nem tudom, de gondolom, hogy fősulira vagy hasonlóra mész, engem nem zavarna ha az osztálytársam a tanárával van. Főleg, hogy mind a ketten felnőttek vagytok! A suliban viselkedjetek úgy, mint tanár-diák, suli kapuján kívül járjatok kézenfogva. Gimibe más a helyzet, de ott sem kell ezért feladnia az embernek a szereelmet, ha nincs 20 év korkülömbség. Az ember olyen nehezen talál igazi párt, lehet, hogy pont Ő lesz akivel hosszú tartós, netán életreszóló kapcsolat alakul ki. A helyedben ezért nem dobnám a lehetőséget.
És az milyen mikor a szülő tanítja a saját gyerekét? Hm?
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!