Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár diák szerelem?
14:30-es: Az én esetem már nem bünteti mert már betöltöttem egy bizonyos kort... És mivel vannak közös ismerőseink a szüleivel tudom h normális háttere van meg minden...
A harmadik válaszolónak: nem éppen... Csak ötösöm van (volt ebben az évben) úgyhogy nincs szükségem a jobb jegyre...
Kedves Kérdező!
Nekem a volt oszt társam jött össze a volt tanárjával, de csak azután miután végezett a tanulmányaival. Most hogy együtt vannak-e még, azt nem tudom. Viszont volt ilyen jelenség a rokonságomban is, ott házasság lett belőle, már elváltak. Magyarul nem új keletű a dolog. Tanácsaim: 1., Várjál ezzel a kapcsolattal a tanulmányaid végéig. 2., Döntsd el, hogy tényleg vele szeretnéd folytatni, és nem-e egy saját korosztálybelivel. 3., Kérdezd ki szüleid véleményét, hogy ők hogyan fogadnák ezt a kapcsolatot (nem utolsó szempont). 4., Ha már ott tartanátok hogy komolyabb a dolog, nem árt előre leegyeztetni, hogy ki mit vár a kapcsolattól (mert 10 év az 10 év).
Tudom h 10 év az elég sok... de elég érett a gondolkodásom az övéhez...
De tudom h nem jó ötlet tanárral kezdeni... de mit csináljak? Szeretem.. Talán könnyebb lenne ha nem lenne ilyen kedves velem .. de így nem tudom kiverni a fejemből...
Amikor azt írtad hogy : de így nem tudom kiverni a fejemből..
És csak odáig olvastam el hogy : de így nem tudom kiverni...
Már azt hittem hogy rosszul fogod fojtatni de aztán elkezdtem gondolkodni hogy hisz de te lány vagy és egyből megnyugodtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!