Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár diák szerelem?
Hahó! Én meg lusta vagyok új bejegyzést írni, de szeretnék pár véleményt. Miért van az, hogy engem az összes (hímnemű) tanár szeret? Mármint nem hiszem, hogy szerelemből. De van egy aki mindenki mást szívat és rossz jegyeket ad az egész osztálynak, és akkor eléggé rikít, hogy én meg sokkal jobbat szereztem, pedig ugyanazt csináltam. Gyakran jegyzi meg, hogy milyen szépen öltözködöm, és egyszer az egész osztály előtt rákérdezett, hogy van-e pasim. Ami pedig a legdurvább: 55 és a halál közt van valahol...
Persze ő csak az egyik. Van még egy, aki folyamatosan velem írat a táblára, kérdez, és csak azért feleltet, mert egyedül arra emlékszik, hogy én ott voltam az óráján. Egyébként nem vagyok feltűnő, nem kellenek a jobb jegyek, nem fekszem le velük, csak rohadtul furcsa. Ja és megjegyzem, nem csak tanárok, hanem úgy általában a 45+ férfiak, ami kicsit ciki az én helyzetemben.. Segítség! Válaszokat kérek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!