Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár-diák szerelem. Kérhetek véleményeket?
19 éves lány vagyok,most érettségizem. Félévkor a magyartanárunk betegség miatt elment a suliból,és jött helyette egy 35 éves férfi tanár....Eszméletlen pasi,pontosan olyan,mint a Másnaposok filmből a Bradley Cooper. Nagyon megtetszett nekem első látásra,és nagyon megkedveltem. Láttam rajta,hogy tetszem neki,és ő is kedvel engem nagyon. Aztán észrevettem,hogy más lányokkal is néha túl jó fej (persze ízléses keretek között),és kezdtem vele távolságtartó lenni,ezt persze észrevette,beszéltünk,és végül is elmondtuk egymásnak az érzéseinket....Sokszor előfordult,hogy kettesben találkozgattunk,de soha nem történt csók vagy szex,mert féltünk,hogy engem kicsapnak érettségi előtt,vagy pedig ő veszíti el az állását. Hihetetlenül megszerettem,és ő is engem. És néha nagyon nagy kín nekem,hogy nem csókolhatom meg,főleg akkor,amikor hallom,hogy az osztálytársaim,vagy akárki más arról beszél,hogy mennyire jó pasi. Ja,mert természetesen az egész iskolának a lánytanulói odavannak érte.
Ballagásomra kaptam tőle egy nagyon szép ajándékot: augusztus elején elvisz Görögországba.
Ő nagyon jóban van az iskolaigazgatóval,és elmondta neki ezt az egészet velem kapcsolatban. Az igazgató nagyon jó fej volt,elhitte a tanáromnak,hogy nem történt közöttünk semmi,és nem csinált belőle balhét. A tanárom (és én is) azt akarja,hogy érettségi után,amikor megkapjuk a biziket,akkor megcsókol ott mindenki előtt. Mert az igazgatónk amúgy azt mondta,hogy onnantól kezdve legális az ilyen.
De nagyon félek,hogy mit fognak szólni a többiek. Ha nem is csinálnánk ezt a nyilvános összeborulást a biziosztás után,akkor is megtudnák,hiszen én biztos nem fogok titkolózni.
A kérdéseim pedig:
1.Hogy mondjam el a többieknek? Elég sok barátnőm odavan ezért a tanárért...valaki komolyabban is....de hát én nem tehetek róla,hogy én is odavagyok érte,és az én szeretetemet viszonozza....
2.Hogy mondjam el a szüleimnek?
3.Szerintetek az elmondásom alapján tartós lehet ez a kapcsolat,miután felvállalhatjuk végre a szerelmünket,és elkezdhetünk járni?
"A kérdéseim pedig:
1.Hogy mondjam el a többieknek? Elég sok barátnőm odavan ezért a tanárért...valaki komolyabban is....de hát én nem tehetek róla,hogy én is odavagyok érte,és az én szeretetemet viszonozza....
2.Hogy mondjam el a szüleimnek?
3.Szerintetek az elmondásom alapján tartós lehet ez a kapcsolat,miután felvállalhatjuk végre a szerelmünket,és elkezdhetünk járni?"
1. Elmondod nekik, hogy szerelmes vagy (itt a nevéd mondod, s nem azt, hogy "Tanár úr"), s azt is, hogy ő viszontszeret téged.
2. Ugyanaz a válaszom, mint az első kérdésre.
3. Szerintem nem.
azért mert összejössz vele tuti nem csapnak ki, max ő veszíti el az állását
a mi sulinkban is összejött egy tanár az egyik diákjával, érettségi után feleségül vette, nem volt belőle probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!