Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon egyedül érzem magam a szakítás után! Hülyeség lenne belebonyolódni egy kapcsolatba màr most?
1 hónapja szakítottam a párommal,mert nem bànt velem szépen (nárcisztikus személyisége van), első szerelem volt 1 éves kapcsolat.. Mindig is vágytam egy kapcsolatra,vele minden olyan jól indult az elején,csak idővel mutogatta ki a foga fehérjét.... Azóta nagyon magányosnak érzem magamat ,emiatt már hozzá is majdnem visszamentem..
Sajnos a baráti köröm nem az a bulizós fajta,max gyorsétterembe járunk el
Szóval nem tudom hol ismerkedhetnék... Talán tinderen kéne?
(Bocsi, előre szólok hogy itt nem célom az ismerkedés!!!!!)
Vagy korai lenne beleugrani már is egy kapcsolatba?Mert egyébként őt még mindig szeretem
Köszönöm 20/L
Összerakhatod a kérdésedből a választ..még nem dolgoztad fel a szakítást, szereted (?) a régi pasidat. Csak azért mert nagyon egyedül érzed magad keresnél valakit?
Lépj túl a szakításon először, és mérlegeld,hogy menyire helyreállítható a kapcsolatod, vagy mennyire szeretnéd helyreállítani. A magány mindenkit nyomaszt, de semmi értelme nincs úgy ismerkedned,hogy kötődsz a régi párodhoz.
Ha nárcisztikus, és ez már most megnyilvánul, szerintem felejtsd el.
20 évesen miért nem ösztönzöd a barátaidat más programra? A gyorsétterem nem a szórakozás kategóriába tartozik!
Esetleg nézz szét a tágabb baráti körben, hátha találsz olyanokat akik eljárnak olyan helyekre ahová Te is szívesen elmennél. Lehet,hogy a párkapcsolatod miatt eddig nem is barátkoztál igazán.
Kapcsolatfüggőség létező dolog. Pszichológusok foglalkoznak vele.
Kereshetsz új társat, ha a szakítás maga nem viselt meg. Tinder jó lehetőség nőnek.
Szerintem is korai lenne, meglehetősen.
Most inkább pihenj, építsd a lelked, vond le a konzekvenciákat.
20 eves vagy, de meg nem nottel fel. Zavaroan kislanyos vagy.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!