Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha senki nem fog meg?
30+ korosztály vagyok, inkább laza, "összejárós" kapcsolatot keresek, egyéb lehetőség híján társkeresőn.
Volt néhány randi, többekkel megpróbáltam másodjára/n-edjére is, gondoltam, hátha csak az a baj, hogy elsőre még nem olyan, izgulunk, szokni kell egymást... De nem. Nem mozgattak meg. Semmilyen érzés volt velük minden testi kontaktus. Pedig jól néztek ki, értelmesek, normálisak, kedvesek voltak, minden rendben volt velük.
Mi lehet a baj velem? Ilyen korán öregednék? Valami egészségügyi oka lehet? Utoljára 22-23 éves korom körül volt olyan, aki már akkor is hatott rám, amikor még csak a kezemet fogta meg. Lehet, hogy az is túlzott reakció volt, de azt sem gondolnám, hogy ez a mostani állapot normális... Vagy mégis? Egy bizonyos életkor fölött ez ilyen?
8
Dehogynem kiélte magát, jöhet a zárda!
Ennyit számítana, hogy ezek netes randik? Van sok sikertörténet, másoknak összejön, nehezemre esik elhinni, hogy ők is így járnak, és éldegélnek a már kezdetektől fogva langyos vízben... Még mindig hajlok arra, hogy az én készülékemben lehet a hiba. De talán csak nem akarom elengedni ezt a lehetőséget mint egyetlent.
8.
Relatív. 7-8 hónapja próbálkozom így, ez alatt 7 emberrel találkoztam, ebből 3 volt, akikkel csak egyszer. Van, akinek ez sok, van, aki 1 hónap alatt többet tudhat maga mögött.
Nekem személy szerint nem mindegy, hogy netes-e vagy élő, de kinek mi. Persze ha álmaim pasijáról lenne szó, gondolom, mindegy lenne, hol botlok bele, de akkor tényleg mindennek stimmelmie kéne szerintem.
Szerintem amúgy nem igaz mindenkire ez a felfogás, mi szerintem kicsit olyan nők vagyunk, akik nem szeretünk tálcán kapni mindent a legelején, hanem kell egy pici bizonytalanság, hogy vajon tetszem-e neki. Aztán van, akinek ez a faktor nem kell. Aztán lehet ez az egész csak fejben dől el. (?)
Szerintem ne ekézd magad, majd lesz, aki megfog, de több mint valószínű, hogy nem ezekben a direkt randizós szitukban, hanem amikor nem számítasz rá. Ez a kiégés dolog szerintem hülyeség, mivel nem táplálsz érzelmeket, ugyan mibe tudnál kiégni? Az akkor menne, ha rövid időn belül többször összetörted volna a szíved, de még onnan is fel lehet állni.
Nekem azt hiszem, kellhet még valami más is a bizonytalanság mellett. Az addig, annyira elég, hogy az első találkozásig eljussak, legyen motivációm, mert amúgy hiába olyan, mintha erőltetném a dolgot a netes társkereséssel, valójában akkora akarat, görcs nincs bennem. Inkább csak egy "szelídebb" vágy, hogy szeretnék találni valakit, akivel megélhetem azt az agyeldobós, felfokozott állapotot is legalább egy ideig, emellett ott a félelem, hogy akkor most már örökre így lesz(ek), enélkül?
A kiégést mint egy lehetséges okot nem tartom teljesen elvetendőnek azért. Szerintem ki lehet ebben is, még ha nincs is különösebb érzelmi bevonódás. Kicsit futószalagszerűen pörgeti az ember a randikat, várja, hogy végre az a másik úgy hasson rá, és nem, semmi, újra meg újra. Telítődünk, ki többtől, ki kevesebbtől.
Innentől lehet, hogy nincs is más út, csak leállni az egésszel. Az említett vágy és félelem viszont ugyanúgy megmaradnak, legalábbis bennem nem tudnak elhalványulni igazán. Elfoglaltabb, kisebb gondom is nagyobb időszakokban ideiglenesen háttérbe szorulnak, de attól még jelen vannak, és könnyen felszínre törnek újra, amikor épp nincs semmi különös, csak a megszokott hétköznapok.
"Volt néhány randi, többekkel megpróbáltam másodjára/n-edjére is, gondoltam, hátha csak az a baj, hogy elsőre még nem olyan, izgulunk, szokni kell egymást...
De nem. Nem mozgattak meg. Semmilyen érzés volt velük minden testi kontaktus. Pedig jól néztek ki, értelmesek, normálisak, kedvesek voltak, minden rendben volt velük."
Ezek a hapsik tetszettek neked külsőleg?
Mert az csak egy dolog, hogy azt írod jól néztek ki, értelmesek stb...
De neked személyszerint tetszettek?
Mit éreztél, miért gondoltad, hogy randizol velük ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!