Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt olyan nők akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan nők akik tisztában vannak vele, hogy átlagosak?

Figyelt kérdés
2023. febr. 13. 22:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
91%
Én eléggé különc vagyok :P
2023. febr. 13. 22:56
 12/24 anonim ***** válasza:
89%

Az vagyok, de ez nem egy negatív jelző. Mármint kinek mi az átlagos, a legtöbben a saját környezetükhöz viszonyítanak. Más az átlag egy közepes faluban, mint Budapest belvárosában. :)

De ugyebár aki átlagos, az sem negatív sem pozitív értelemben nem tűnik ki a többi közül. Nekem megfelel ez a budapesti átlagélet, egy kisvárosi melós lehet átlag felettinek gondolna, egy budai rakparton élő milliárdos cégvezető gyereke és bandája meg pórnépnek.

2023. febr. 13. 23:00
 13/24 anonim ***** válasza:
83%

Én igen. Átlagos külsőm van, átlag munkám, átlagos életet élek.

(Viszont van párom, aki szintén egy átlagos, de tündér pasi)

2023. febr. 13. 23:06
 14/24 anonim ***** válasza:
Milyen szempontból?
2023. febr. 13. 23:12
 15/24 anonim ***** válasza:
67%
És te tisztában vagy vele, hogy ami az egyik embernek átlagos, az a másiknak ronda, megint másiknak meg szép?
2023. febr. 13. 23:28
 16/24 anonim ***** válasza:
93%
Nem vagyok átlagos. Ronda a fejem, de modellalkatom van. De általában inkább az arc számít mindenkinek, így mondhatjuk, hogy átlag alatti.
2023. febr. 13. 23:36
 17/24 anonim ***** válasza:
82%

Azt gondolom, hogy van amiben átlag feletti vagyok és vannak férfiak, akiknek ez bejön. De tudom, hogy a férfiak többségének átlag alatti lennék, mert pont azokban a dolgokban meg nem vagyok jó.

Szerencse, hogy nekem sem jön be sok a többiek szerint átlag feletti férfi.

2023. febr. 13. 23:37
 18/24 anonim ***** válasza:
90%

Milyen szempontból?

Arcra, alakra azt mondanám átlag alatt valamivel, de néhány pasinak tetszem. Tanulmányaim, munkám, intelligencia, érdeklődési kör szempontjából átlag feletti, mert mérnök vagyok. Mentális állapot dupla nulla színvonal, párkapcsolati szempontból bőven van red flag részemről, úgyhogy tök mindegy ki mit akar tőlem, alapvetően nem adok esélyt, mert a saját gondjaimmal vagyok elfoglalva és nem érdekel a kapcsolatosdi.

2023. febr. 14. 02:06
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Külsőre szerintem átlagos vagyok.
2023. febr. 14. 04:37
 20/24 anonim ***** válasza:
Én átlagosnak tartom magam, de jobbnak szoktak mondani, de magát más szemmel látja az ember ugye, meg sosem voltam elégedett magammal :-D Nem vagyok duci, átlagos normál testalkat, semmi mű, köröm sem, amolyan természetes minden rajtam. Azt tudom, hogy átlagon felül vezetek :-D Ezt el is hiszem. A többi semmi extra, átlagos normál élet, elégedett vagyok mindennel. A párom is egy átlagos imádnivaló pasi :-)
2023. febr. 14. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!