Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nincsenek tisztában sokszor a férfiak helyzetével?
Tegnap volt egy kérdés, ahol bekerült egy srác képe. Több nő is írta, hogy nem értik, mi a baj a kinézetével, biztos talál barátnőt.
Van egy ismerősöm, aki kísértetiesen hasonlít rá. 5 éve nem talál senkit. Akkor vége lett egy kapcsolatának, mert a lány megcsalta. A srác amúgy társasági, van önbizalma, sokan bírják, de valahogy nem igazán fogja meg a lányokat. Még azt sem lehet mondani, hogy simp a srác, tényleg teljesen normális. Az elvárásai sem nagyok, az előző barátnője finoman fogalmazva sem volt vékony és az arca sem volt túl szép.
Az ismerősi körében nem talált senkit, tinderen próbálkozott. Összehozott az 5 év alatt néhány randit, de egyikből sem lett több. Ő nyitott volt, sok lányt behúzott, de a randik unalmasak voltak. Volt olyan lány, aki közölte, hogy amúgy ő csak elakart látogatni a városába és enni egy jót, csak nem saját pénzen. A lányok többsége nem igazán kérdezett, csak voltak.
Az én sztorim is hasonló. Volt pár kapcsolatom, régebben mindig találtam valakit, aztán egy hosszabb kapcsolatomnak vége lett. Örültem, hogy kicsit egyedül vagyok, aztán nekiálltam ismerkedni. Kerültem pár új társaságba, mindenhol megkedveltek, de valahogy egy lánynak sem jöttem be külsőre. Rengetegen, de tényleg rengetegen mondták, hogy próbáljam ki a tindert, szerintük simán lesz egy csomó randim, mert jól nézek ki és vannak jó képek rólam. Lányok mondtak ilyeneket, olyan lány barátok is, akik amúgy nyersen közölni szokták velem a negatív dolgokat is, szóval nem csak vigasztalgattak.
Hát, felmentem tinderre. Több 100 lányt feldobott és mivel barátságra is nyitott voltam, ezért elég sok lányt behúztam. Összesen 4 matchem lett. Ebből 2 kamu volt, egy nem válaszolt, 1 pedig ghostingolt.
A lány ismerőseim ledöbbentek. Nem akarták elhinni, hogy csak ennyi match lett. Szóval, páran nekiálltak szerintük hozzám illő lány ismerősöknek ajánlgatni. Olyanoknak, akik szerintük egy szinten vannak velem kinézet terén. Egyiküknek sem jöttem be.
Elgondolkoztam az egész akkor sztorin, most, hogy felkerült a srácról az a kép. A nők ennyire nem látják tisztán sokszor a férfiak helyzetét? Tényleg azt gondolják, hogy egy átlagos srác rengeteg lánynak bejön? Nem veszik észre, hogy ez nagyon nem így van és nem arról van szó, hogy ezek a srácok önbizalomhiányosok vagy rossz kisugárzásúak lennének?
Mucuka, nekem is, és szinte az összes ismerősömnek átlagos barátja, férje van.
TI nem látjátok a nők helyzetét. Eszement elméleteket gyártatok csak.
"Olyanoknak, akik szerintük egy szinten vannak velem kinézet terén. Egyiküknek sem jöttem be."
TUdod, a kinézet nem minden. AKi nem üt meg belsőleg egy bizonyos szintet és nem elég intelligens, az nézhet ki akárhogy, nem fog érdekelni. Talán veled is itt a hiba.
Oké, most engedjük el ezt a "mindenkinek átlagos barátja van" szöveget. Ezt nagyon szépen rá lehet mondani mindenkire. Merthát, miért ne lenne mindenki átlagos? Maradjunk már annál, amiről a kérdést írtam.
Én milyen elméletet gyártottam? Vagy ki az a mi? A nőkről egy szót nem írtam, hogy nekik milyen lenne a társkeresés, már ne haragudj. Légyszi, mielőtt egy kérdésre válaszolsz, olvasd is el és fogd fel.
Nagyon király, hogy számít az intelligencia és egyebek, DE nem is találkoztam ezekkel a lányokkal. Képeket mutattak nekik. Erre nem gondoltál, ugye?
Egyébként köszönöm a válaszod, azt erősítetted meg, amit leírtam. Nem ezt akartad, de így sikerült.
Egyébként, elmesélnéd, hogy szerinted pontosan mi velem a hiba? Tényleg, kíváncsi vagyok. Vagy az ismerősömmel. Nyitott vagyok a lehetőségekre.
#2: "Nem ezt akartad, de így sikerült."
:D Tudtam, illetve direkt csináltam. Talán rá kellene jönnöd, mégsem ütöd meg az átlag szintet.
A barátnőt szerezni nem tudó férfiak nincsenek tisztában a nőkkel... Szexuális kisugárzásod milyen? Flörtölni tudsz?
Ha játékos vagy és hamar kinyílvánítod, hogy nőként tekintesz rá, akkor nem lesz gond, ha valaki "csak" átlagos.
Szerintem a barátaitok csak kamuznak nektek és valamennyivel jobb színben tüntetnek fel titeket mint ahogy kinéztek. Már ne is haragudj kérdező, de olyan nincs, hogy öt év alatt nem sikerül valakinek barátnőt szerezni abban az esetben, ha aktívan próbálkozik. Mondom ezt úgy, hogy nekem tényleg vannak elég csúnya férfi ismerőseim és nekik is van barátnőjük/sikerült szerezni max 2 év alatt.
Hát a Tinderről mit mondjak. A legtöbb ember oda nem kapcsolatot keresni jár fel, csak dugni. Ott nem ismerik a személyiséged és hogy 100 lányból 4 match lett csak, az sok mindent elmondhat a külsődről..
Teljesen értelmetlen a kérdésed. Mintha egy óvodás gyerek írta volna ki, és ez már eleve nem túl jó jel...
Először is, nem tudom hogy nézel ki, de ideje lenne végre felfogni, hogy a külső-nem-minden. Voltam én már brutál szerelmes eléggé csúnya arcú és rossz alkatú fiúba, csak mert olyan kémiát éreztem, amit meg sem tudok magyarázni. Ha rossz a kisugárzásod, vagy nincs meg a lánnyal a kémia, akkor lehet akármilyen cuki a fejed.
Másodszor, én nem tinderezek, de ahogy hallom, elég fura "társaság" gyűlik ott össze, szóval nem vonnék le belőle messzemenő következtetéseket, hogy ott mi történik, meg hogy viselkednek az emberek... Ráadásul gondolom tele van kamu meg inaktív profilokkal... meg idiótákkal.
Nem tudom hova tenni ezeket a kérdéseket. Egy dolog, hogy átlagos vagy.... Figyu, nekem van olyan haverom, aki nem néz ki objektíven olyan jól. Alacsony (srác létére kb 163 cm, én magasabb vagyok nála), az arca inkább kedves, mint helyes. De közben baromi jófej, szociális, vicces, egyezik az érdeklődési korunk... Ha nem lettem volna kapcsolatban, mikor megismerkedtünk, kb a harmadik találkozásnal osszejottunk volna :D a szexuális kémia meg most is baromi erős amikor találkozunk, ha kicsit iszunk, rengeteget szoktunk flörtölni. Ez ennyi, én nem hagytam el a barátom és azóta neki is lett barátnője, tiszteletben tartjuk, de mindketten tudjuk hogy mi lehetett volna.
És ő simán csak egy jó ember, aki pl kezelni tudta ezt a helyzetet sertodes nélkül, azóta is jóban vagyunk. Rengeteg barátja van, tényleg egy remek ember.
Szóval hagyjuk ezt a sirankozast. A külső egy fontos elem, de nem a legmeghatározóbb, egy férfinál aztán végképp.
3: Tessék:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
4: Oké, tegyük fel, hogy nem ütöm meg. Most akkor, mi az átlag? Mert voltak kapcsolataim. Volt szexkapcsolatom is. Ezzel most kicsit azt mondtad ám, hogy épp arra csúsztatjátok az átlagost, amerre akarjátok, kérdéstől és témától függően.
5: Jelenleg van barátnőm. Amiről írtam, az ismerkedési szakaszról szólt, ami előtte volt. Őt pont teljesen véletlenül ismertem meg, élőben.
Flörtölni tudok és olyanok is beleszoktak menni, akiknek amúgy nem jövök be külsőre. A kisugárzásom fogalmam sincs, hogy milyen, pozitívnak szoktak gondolni első körben, de ezzel nem tudok mit kezdeni, ha annak fele a kinézet, fele a viselkedés.
"Ha játékos vagy és hamar kinyílvánítod, hogy nőként tekintesz rá, akkor nem lesz gond, ha valaki "csak" átlagos."
Pont erről szól a kérdés: Önmagában az égvilágon semmire sem elég ez. Erről szól a kérdés, hogy ennyire nincsenek tisztában vele sokan, hogy nem elég pár olyan dolog, hogy jó kisugárzás és önbizalom?
Egyébként, az érintett lányok képeken láttak (a tinderesek és a barátnőnek ajánlósok), szóval ott pl. a flört nem tudott átmenni.
6: Én is arra gondoltam első körben, hogy csak kamuztak, de az arcukon eléggé látszott az értetlenség és a meglepettség. Plusz, tényleg voltak olyanok köztük, akik mindig őszintén és keményen megmondták, ha valami negatív velem kapcsolatban.
"Már ne is haragudj kérdező, de olyan nincs, hogy öt év alatt nem sikerül valakinek barátnőt szerezni abban az esetben, ha aktívan próbálkozik."
De, van. Erről beszélek. Ezt miért nem látjátok, miért érzitek olyan lehetetlennek? Oké, felszedhetett volna egy olyan lányt, akinek a 8 általánosa sem lett meg és írni sem tud, de ő azért nem jött be neki.
"Ott nem ismerik a személyiséged és hogy 100 lányból 4 match lett csak, az sok mindent elmondhat a külsődről.."
Igen, én is ezt gondolom. A srác, akit a kép alapján a többség átlagosnak mondott vagy olyannak, hogy neki bejönne, évek alatt lett több matche csak. Szóval, akkor az átlagos csak pár matchet ér, de sokan nagyon nem így látják nőként.
"de a randik unalmasak voltak"
ja, nem kell annyit válogatni :) Nem ezt szoktátok mondani? Most akkor szegény unalmas lány egyedül marad? Nem tehet róla, ha unalmas és ronda. Nem tudod beleképzelni magad a helyébe? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!