Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire nincsenek tisztában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nincsenek tisztában sokszor a férfiak helyzetével?

Figyelt kérdés

Tegnap volt egy kérdés, ahol bekerült egy srác képe. Több nő is írta, hogy nem értik, mi a baj a kinézetével, biztos talál barátnőt.

Van egy ismerősöm, aki kísértetiesen hasonlít rá. 5 éve nem talál senkit. Akkor vége lett egy kapcsolatának, mert a lány megcsalta. A srác amúgy társasági, van önbizalma, sokan bírják, de valahogy nem igazán fogja meg a lányokat. Még azt sem lehet mondani, hogy simp a srác, tényleg teljesen normális. Az elvárásai sem nagyok, az előző barátnője finoman fogalmazva sem volt vékony és az arca sem volt túl szép.

Az ismerősi körében nem talált senkit, tinderen próbálkozott. Összehozott az 5 év alatt néhány randit, de egyikből sem lett több. Ő nyitott volt, sok lányt behúzott, de a randik unalmasak voltak. Volt olyan lány, aki közölte, hogy amúgy ő csak elakart látogatni a városába és enni egy jót, csak nem saját pénzen. A lányok többsége nem igazán kérdezett, csak voltak.

Az én sztorim is hasonló. Volt pár kapcsolatom, régebben mindig találtam valakit, aztán egy hosszabb kapcsolatomnak vége lett. Örültem, hogy kicsit egyedül vagyok, aztán nekiálltam ismerkedni. Kerültem pár új társaságba, mindenhol megkedveltek, de valahogy egy lánynak sem jöttem be külsőre. Rengetegen, de tényleg rengetegen mondták, hogy próbáljam ki a tindert, szerintük simán lesz egy csomó randim, mert jól nézek ki és vannak jó képek rólam. Lányok mondtak ilyeneket, olyan lány barátok is, akik amúgy nyersen közölni szokták velem a negatív dolgokat is, szóval nem csak vigasztalgattak.

Hát, felmentem tinderre. Több 100 lányt feldobott és mivel barátságra is nyitott voltam, ezért elég sok lányt behúztam. Összesen 4 matchem lett. Ebből 2 kamu volt, egy nem válaszolt, 1 pedig ghostingolt.

A lány ismerőseim ledöbbentek. Nem akarták elhinni, hogy csak ennyi match lett. Szóval, páran nekiálltak szerintük hozzám illő lány ismerősöknek ajánlgatni. Olyanoknak, akik szerintük egy szinten vannak velem kinézet terén. Egyiküknek sem jöttem be.

Elgondolkoztam az egész akkor sztorin, most, hogy felkerült a srácról az a kép. A nők ennyire nem látják tisztán sokszor a férfiak helyzetét? Tényleg azt gondolják, hogy egy átlagos srác rengeteg lánynak bejön? Nem veszik észre, hogy ez nagyon nem így van és nem arról van szó, hogy ezek a srácok önbizalomhiányosok vagy rossz kisugárzásúak lennének?

2022. márc. 13. 12:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
77%

Annál a kérdésnél is leírtam, mit gondolok.(#27 vagyok ott.) Az nem hülyeség, hogy átlagos, meg csúnya pasiknak is van barátnőjük, hanem tény.

Az meg orbitális baromság, hogy online társkeresőt(bár a Tinder inkább szexpartner kereső)akarsz összehasonlítani offline társkereséssel. Mint már ott is írtam, én nagyon válogatós vagyok, de az nem azt jelenti, hogy csak csúcskategóriás pasim volt! Viszont mindet élőben ismertem meg. Soha nem ismerkednek online. Tinderen sose voltam, viszont más társkeresőre kíváncsiságból felnéztem. Úgy, hogy nem volt fent kép rólam, minimum percenként kaptam új üzenetet. Tegyük fel, hogy társat keresek.(Nem kerestem.) Szerinted napi 50 emberrel elmegyek randizni???Nem. Értelemszerűen már eleve nem tudok mindenkinek visszaírni, tehát annak fogok, aki tetszik. Vagy mi alapján kéne szelektálni szerinted? Direkt írjak a számomra rondáknak, mert biztos sokkal rendesebb, vagy mi? Ha nem tetszik, nem tud olyat írni, amitől ráveszem magam, hogy randizzak vele, felöltözzek, utazzak stb., amikor azalatt értelmes dolgokat is csinálhatnék. Ellenben, ha ugyanazt az embert offline ismerem meg, nem kell tetszenie ahhoz, hogy szóba álljak vele, mert nem potenciális partnerként tekintek rá. Viszont egyben ott van a külső, belső, stílus, kémia (ha van)és akkor már lehet, hogy én akarok vele randizni, mert úgy egyben megfogott. Betűk nem tudnak megfogni, sajnálom. Szóval, ha ronda vagy és csajozni akarsz, emeld fel a s.gged és lépj ki klaviatúra mögül, ezt tudom ajánlani mindenkinek. De vigyázz, mert szembejön a valóság és kiderül, hogy jé, tényleg van nője a ronda pasiknak is.

2022. márc. 13. 15:27
 22/26 anonim ***** válasza:
82%

#17 a munkahelyre valóban a legmegnyerőbb kinézetű embert veszik fel, de a szerelem teljesen máshogy működik.

Hacsak nem akarom csődbe vinni a cégem, nem azt veszem fel, akire rágerjedtem, hanem azt, aki univerzálisan jó kisugárzású.

Kérdező, te tényleg nagyon fura vagy. Mintha az EQ-d valahol a béka feneke alatt lenne.

2022. márc. 13. 15:27
 23/26 anonim ***** válasza:
60%

17: Apukám már nem él, anyum sem fiatal már, szóval ők még az átkosban jöttek össze. Anyum 18 körül volt, apám meg 7 évvel idősebb. (Hamar házasodtak is-1969, 70-ben jött nővérem) Anyummal beszéltünk ezekről a dolgokról és így utólag magyarázta el, mert én sem értettem, hogy miért jöttek össze. Ok, mondjuk ki, apám kifejezetten ronda volt. Köszi apu a felszínes rossz géneket! XD Az egész haveri köre halál irigy volt rá, mert anyum meg tényleg eléggé helyes volt. :))) (Több régi családbarát is visszaigazolta)

Anyum válasza: nagyon jó humora volt, intelligens volt, állandóan filozofált, művészlélek volt, annak ellenére, hogy karosszériás szaki volt. :) (még 1x: hatvanas évek vége) Belehabarodott, that's it. :)

Van ilyen, bro, manapság is. ;)

2022. márc. 13. 16:42
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
23-as, csak ennek van egy másik oldala. Én nőként szeretném, ha a külsőm mellett ugyanazért szeretne valaki, mint anyukád apukádat. Mert ezek ronda srácoknak tök jó sztorik, hogy meglátják bennük az embert, de fordítva? Miért jött össze anyukáddal? Első válasz lenne a külseje. Hisz a mondandód lényege is az, hogy anyukád jó csaj volt. És szerencséje van, ha a többi tulajdonság nem ilyen "háttérország" tulajdonság.
2022. márc. 13. 17:06
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
24. Anyuka meg azt mondaná : Apádnak sok pénze volt eleinte hánytam ha belém rakta ,de kemény voltam megszoktam a jobb élet miatt.
2022. márc. 13. 18:16
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
25: Nem volt sok pénze. :) Sőt... Mivel ilyen álmodozó alkat volt, a meló meg nem pörgött olyan jól, anyum soxor vállalt bérvarrást amivel jól ment nekünk. (Kicsi voltam)
2022. márc. 13. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!