Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire nincsenek tisztában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nincsenek tisztában sokszor a férfiak helyzetével?

Figyelt kérdés

Tegnap volt egy kérdés, ahol bekerült egy srác képe. Több nő is írta, hogy nem értik, mi a baj a kinézetével, biztos talál barátnőt.

Van egy ismerősöm, aki kísértetiesen hasonlít rá. 5 éve nem talál senkit. Akkor vége lett egy kapcsolatának, mert a lány megcsalta. A srác amúgy társasági, van önbizalma, sokan bírják, de valahogy nem igazán fogja meg a lányokat. Még azt sem lehet mondani, hogy simp a srác, tényleg teljesen normális. Az elvárásai sem nagyok, az előző barátnője finoman fogalmazva sem volt vékony és az arca sem volt túl szép.

Az ismerősi körében nem talált senkit, tinderen próbálkozott. Összehozott az 5 év alatt néhány randit, de egyikből sem lett több. Ő nyitott volt, sok lányt behúzott, de a randik unalmasak voltak. Volt olyan lány, aki közölte, hogy amúgy ő csak elakart látogatni a városába és enni egy jót, csak nem saját pénzen. A lányok többsége nem igazán kérdezett, csak voltak.

Az én sztorim is hasonló. Volt pár kapcsolatom, régebben mindig találtam valakit, aztán egy hosszabb kapcsolatomnak vége lett. Örültem, hogy kicsit egyedül vagyok, aztán nekiálltam ismerkedni. Kerültem pár új társaságba, mindenhol megkedveltek, de valahogy egy lánynak sem jöttem be külsőre. Rengetegen, de tényleg rengetegen mondták, hogy próbáljam ki a tindert, szerintük simán lesz egy csomó randim, mert jól nézek ki és vannak jó képek rólam. Lányok mondtak ilyeneket, olyan lány barátok is, akik amúgy nyersen közölni szokták velem a negatív dolgokat is, szóval nem csak vigasztalgattak.

Hát, felmentem tinderre. Több 100 lányt feldobott és mivel barátságra is nyitott voltam, ezért elég sok lányt behúztam. Összesen 4 matchem lett. Ebből 2 kamu volt, egy nem válaszolt, 1 pedig ghostingolt.

A lány ismerőseim ledöbbentek. Nem akarták elhinni, hogy csak ennyi match lett. Szóval, páran nekiálltak szerintük hozzám illő lány ismerősöknek ajánlgatni. Olyanoknak, akik szerintük egy szinten vannak velem kinézet terén. Egyiküknek sem jöttem be.

Elgondolkoztam az egész akkor sztorin, most, hogy felkerült a srácról az a kép. A nők ennyire nem látják tisztán sokszor a férfiak helyzetét? Tényleg azt gondolják, hogy egy átlagos srác rengeteg lánynak bejön? Nem veszik észre, hogy ez nagyon nem így van és nem arról van szó, hogy ezek a srácok önbizalomhiányosok vagy rossz kisugárzásúak lennének?

2022. márc. 13. 12:59
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

7: Kifejtenéd, hogy miért értelmetlen a kérdésem? Mert ezt szépen idevágtad, csak épp nem sikerült elmondanod, hogy pontosan mi értelmetlen benne. Az, hogy valami nem érdekel vagy nem tetszik, még nem egyenlő azzal, hogy értelmetlen.

Annak fényében különösen vicces, hogy értelmetlen választ adtál. Pl. leírtad, hogy ideje lenne felfognom, hogy a külső nem minden. Oké, ez olyan 13-14 éves korom körül sikerült. Sehol sem írtam, hogy az lenne minden. Akkor, ezt mégis mire írtad?

A kémiát légyszi, ne kezdjük el. Az alapja a kinézet. Nagyon szép mártírkodásnak hangzik, hogy te csúnyába voltál szerelmes, de értelemszerűen a legtöbb ember fizikailag is vonzónak tartja a párját. Biztos van olyan, aki nem, de ez 1000-ből egy.

8: Tehát, a srác téged is feltudott volna szedni és még hamar lett barátnője is. Akkor mégis, miért nem néz ki objektíven jól? Mert alacsony? Én is ismerek alacsony és helyes srácokat, akik simán találnak barátnőt.

"Szóval hagyjuk ezt a sirankozast. A külső egy fontos elem, de nem a legmeghatározóbb, egy férfinál aztán végképp."

Semmi siránkozás nem volt abban, amit írtam. Leírtam a tapasztalataim. Engedjük már el azt is ezen az oldalon, hogyha egy férfi le meri írni a negatív tapasztalatait, automatikusan azt írjátok, hogy siránkozik. Kapcsolatban vagyok, mégis miért siránkoznék? Jelenleg a barátom sajnálom és próbálom megérteni, hogy miért nem látják sokan tisztán, hogy egyeseknek milyen a társkeresés.

És láthatóan a srác és az én sztorim alapján, de, a külső a legmeghatározóbb a legtöbb embernél. Ha nem így lenne, akkor társasági és népszerű srácként, akiről mindenki pozitívan beszél, miért nem talált 5 év alatt senkit? A te ismerősöd, miért ne lehetne helyes kategóriájú, ha ő simán talált és több lánynak is bejött?

9: Itt valami népbetegség ez a "ti" szöveg? Kik mondják ezt? Amíg nem tudom, hogy kikről beszélsz és mit mondanak, nem igazán tudok válaszolni neked, de cuki vagy.

2022. márc. 13. 14:02
 12/26 anonim ***** válasza:
64%
Tehát akkor az sem megoldás, hogy az inceleknek nője van, mert ugyanúgy idejárnak vinnyogni.
2022. márc. 13. 14:13
 13/26 A kérdező kommentje:
12: Te miről beszélsz?
2022. márc. 13. 14:14
 14/26 anonim ***** válasza:
83%

#11 egyáltalán nem volt semmi mártírkodás abban, hogy előnytelen külsejű pasiba voltam szerelmes!

Sajnos rosszul végződött, mert nem lett belőle semmi, de máig sokat gondolok rá és csak remélem, hogy jól van, mert semmi kontaktom nincs vele.

A kisugárzásnak meg szinte semmi köze nincs a külsőhöz. Pont ezt szerettem volna példázni a saját esetemmel...

Bakker, te nagyon-nagyon furcsán gondolkodsz...

És igen, értelmetlen a kérdésed, mert mi az, hogy "Ennyire nincsenek tisztában sokszor a férfiak helyzetével?"??? Milyen férfiak helyzetével? Ez a te helyzeted, nem a férfiaké... És teljesen mindegy, hogy tisztában vagyunk-e vele vagy nem.

2022. márc. 13. 14:15
 15/26 anonim ***** válasza:
75%
Az inceleknek elsősorban nem azért nincsen nője, mert rondák, hanem azért, mert szociális analfabéták.
2022. márc. 13. 14:30
 16/26 anonim ***** válasza:
22%
15. Komplexus.
2022. márc. 13. 14:33
 17/26 A kérdező kommentje:

14: Miért nem hallottam még soha, senkitől, egyik nemből sem, hogy olyat állított, hogy előnytelen külsejűbe szerelmes?

"A kisugárzásnak meg szinte semmi köze nincs a külsőhöz. Pont ezt szerettem volna példázni a saját esetemmel..."

Hogyne lenne. Volt pl. olyan felmérés, ahol interjúra küldtek embereket és megnézték, hogy kiket vettek fel. Hasonlóan viselkedtek a jelentkezők, mégis jellemzően a jobb kinézetűt vették fel, ugyanolyan vagy akár rosszabb képzettség esetén is.

A viselkedés ad a kisugárzáshoz, viszi ezzel jobbra vagy balra az embert egy kicsit, de nem írja felül a külsőt. Ha tetszik, ha nem, ez ilyen. Nem lesz ettől senkinek fura a gondolkodása, ez egy tény, amit már többször megállapítottak. Akkor is tény marad, ha neked nem tetszik.

"És igen, értelmetlen a kérdésed"

Ez az a mondat, ami nagyon elárulja, hogy téged nem is érdekel a kérdés és a témája, szimplán nem tetszik a tartalma, ezért próbálsz rá negatív dolgokat idevágni. Oké, levágós, hogy neked valamiért ez nem szimpi vagy kényelmetlen, de attól még továbbra is értelmes ám.

"Ez a te helyzeted, nem a férfiaké..."

Tehát, nőként megállapítottad, hogy ez nem a férfiak helyzete, de én férfiként nem mondhatom, hogy ez a férfiak helyzete? Hát, oké... A kettős mérce rémlik? Ugye megvan, hogy ezzel te is pont igazoltad a kérdésem?

"És teljesen mindegy, hogy tisztában vagyunk-e vele vagy nem."

Annak tekintetében, hogy úgy válaszolgattok férfiaknak az oldalon, hogy nem vagytok tisztában a helyzetükkel, szerinted mennyire mindegy? Felőlem mindegy, de akkor miért válaszoltok páran olyanra, amivel képben sem vagytok?

15: Ezzel amúgy egyetértek, de mégis hogy jöttek ide az incelek?

2022. márc. 13. 14:36
 18/26 anonim ***** válasza:
89%

"Miért nem hallottam még soha, senkitől, egyik nemből sem, hogy olyat állított, hogy előnytelen külsejűbe szerelmes?"

Mert neki az a szép.

2022. márc. 13. 14:44
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok, pont nem szimplán "jó kisugárzás és önbizalom" kell, hanem szexuális kisugárzás és játékosság. Nem mindegy, hogy úgy van-e jó kisugárzása, hogy szívesen dolgoznék vele együtt, mert pl megbízható vagy a férfiasság árad belőle. A legtöbb férfi híján van ennek vagy csak nagyon ritkán mutatja meg. Az általad leírt srácról ezért ezt tudom elképzelni, hogy kb annyira mozgatja meg egy nő szexuális fantáziáját, mint egy tál lencsefőzelék... A gyengébben kedvéért: semennyire.
2022. márc. 13. 14:50
 20/26 Laylah ***** válasza:
68%

"Annak tekintetében, hogy úgy válaszolgattok férfiaknak az oldalon, hogy nem vagytok tisztában a helyzetükkel, szerinted mennyire mindegy? Felőlem mindegy, de akkor miért válaszoltok páran olyanra, amivel képben sem vagytok?"

Tehát, ha a nőkhöz kértek segítséget, akkor ugyan a nők fogják már be, hát nincsenek tisztában a férfiak nehéz helyzetével? Az egyetlenek, akik segíteni tudnak a nőkhöz való hozzáállásban, azok a nők. Férfiaknak max. tippjeik, elképzeléseik lehetnek, hogy mi lenne a célravezető, ellenben itt több nő leírja, hogy mit tart fontosnak, hogyan szeretné, ha megközelítenék, stb., és le vannak hurrogva. Mert nincsenek tisztában szegény férfiak nyomorúságos helyzetével. Ami lényegében annyit tesz, hogy nem találkoztak még olyannal, akivel kölcsönösen bejöttek volna egymásnak. Erre minek kell elméleteket gyártani? Ha elromlik a mosógéped, akkor miért az ácsot kérdezed meg, hogy mit csinálj vele, miért nem a mosógépszerelőt? Csak mert az ács azt mondja, amit hallani akarsz?

2022. márc. 13. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!