Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Tisztában vagytok a saját szintetekkel és annak megfelelően ismerkedtek?
Azt veszem észre, hogy a legtöbb nő magasan túlértékeli magát. Hiába egy max átlagos kinézete van, ő bombanőnek képzeli magát és csak a top férfiaknak ad esélyt. Ők persze csak kihasználják, megdugják és otthagyják, ami után persze jön a hiszti, hogy "minden pasi szemét".
Akik itt vannak, ti tisztában vagytok a kinézetetekkel és adtok esélyt a veletek egy szinten lévő pasiknak is?
Ugyanúgy mint az első. 16 éves korom óta folyamatosan volt/van párom. A baratnőimnek szintén, harmincasok vagyunk. A 70 éves mostohanyamnak 14 éves kora óta úgyszintén.
Szóval a lényeg, hogy akik folyamatosan párkapcsolatban vannak, azok valszeg a saját kategoriájukbol választanak.
Olyannak adok esélyt, aki tetszik. Tisztában vagyok az értékeimmel és a hiányosságaimmal is.
Szerintem ez nem számít, mindenki ismerkedjen azzal, akivel szeretne. Legfeljebb nem sikerül. Na és akkor?
Nem adok esélyt csak azért, mert a "szintemen" van, de van, de tetszett már "szintemnek megfelelő" srác, igen.
Bár ez a szintezés nálam kevés szintet jelent illetve inkább mentalitást.
Ja amúgy van párom, teljesen elégedett vagyok a kapcsolatunkkal. Összeillünk. Btw első párkapcsolata ez mindkettőnknek. (tehát nem váltogatom a pasijaimat)
És szintemen alulinak tartom az olyan pasikat, akiket te is említettél, mint top pasikat (minden nap mással, de úgy, hogy szándékukat nem jelzik előre). Illetve azokat a lányokat is, akik ilyeneknek bedőlnek. Pedig általában jóval szebbek nálam. Kicsit más az értékrendem.
Igen, tisztában vagyok. Éppen ezért ismerkedtem csak olyan férfiakkal, akik nagyon tetszenek, akik kiváltanak nyers vonzalmat. :)
A fajtádról viszont megvan a véleményem, az ilyenek (is) tették tönkre az önbizalmam 25 alatti, fiatal lányként.
Egyesek a saját frusztrációik miatt próbálták elhitetni, hogy azért, mert nem kicsi az orrom, nincs póthajam, műkörmöm, műszempillám, az igénytelen sz.arházik vannak az én szintemen, ne is akarjak olyan pasit, aki instant vonzalmat vált ki belőlem.
"ő bombanőnek képzeli magát és csak a top férfiaknak ad esélyt. Ők persze csak kihasználják, megdugják és otthagyjá"
Persze ezt normalizálod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!