Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Tisztában vagytok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Tisztában vagytok a saját szintetekkel és annak megfelelően ismerkedtek?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, hogy a legtöbb nő magasan túlértékeli magát. Hiába egy max átlagos kinézete van, ő bombanőnek képzeli magát és csak a top férfiaknak ad esélyt. Ők persze csak kihasználják, megdugják és otthagyják, ami után persze jön a hiszti, hogy "minden pasi szemét".

Akik itt vannak, ti tisztában vagytok a kinézetetekkel és adtok esélyt a veletek egy szinten lévő pasiknak is?

2022. dec. 28. 15:56
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

29

Nem is kell, hogy felálljon, mert egy tanulatlan suttyónak alkalma sem lenne rá.

2022. dec. 28. 20:23
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
A nőknek nincsenek "szintjeik"..:D
2022. dec. 28. 20:23
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

29

Az első linked szar, a youtube videóban lévő nőnél meg szerintem szebb és ízlésesebb is vagyok. :) Tessék, háborodj fel.

A diplomám pedig érdekli a páromat, pedig nem származik semmilyen beltenyésztett diplomás családból. Vidéki a családja, az anyukájának nincs diplomája, az apukája meg 40 éves kora felett szerzett egyet fősulin. A házukat a saját kezükkel építették fel.

De normális embert érdekli, hogy a saját társa mit tett le az asztalra, mihez ért, mi érdekli. A közös jövőt is befolyásolja.

2022. dec. 28. 20:31
 34/37 anonim ***** válasza:
Igen, adnék, de le sem szarnak.
2022. dec. 30. 00:22
 35/37 anonim ***** válasza:

29 az első agyon van fotoshopolva a második meg sztm túl vékony! Kinek mi a szép és vonzó!

F 32

2022. dec. 30. 01:52
 36/37 anonim ***** válasza:
Igen, én a második emeleten lakom, tisztában vagyok vele.
2022. dec. 30. 21:40
 37/37 anonim ***** válasza:
Csak olyan pasi jöhet szóba aki szintén a másodikon lakik. Ilyen földszintiekkel nem állok szóba.
2022. dec. 30. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!