Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz az ismerkedéskor a nők szemében, ha előbb lett saját lakásom, mint kocsim?
28 évesen volt 8 millió forintom félretéve, amihez az is kellett, hogy nem volt autóm és nem egy egész lakást béreltem egyedül, csak albérleti szobát. A szüleim örökségből továbbadtak nekem 15 milliót és így, plusz egy kevés hitellel vettem magamnak lakást. De nem az volt, hogy a szüleim odaadták egy lakás árát, hanem én is beletoltam minden akkori pénzem szinte, anélkül nem tudtam volna venni.
Ismerkedéskor huszonévesen, ha mondom hogy van saját lakásom, de nincs autóm, az gond a nőknek? Azt gondolják ilyenkor, hogy a lakás úgy van, hogy a szüleim az egészet alám tolták, magamtól pedig még egy kocsira valót sem szedtem össze? Vagy mi jut eszükbe?
Nálam azert baj, mert én szeretem a kényelmet, és szeretem, hogy számithatok a páromra. Nem kell drága auto, de egy biztonságos, középkategorias autót elvárok.
(Igen, nekem is van)
1. Kb. 1 éve vettem a lakást, még elköltöttem rá másik 2-3 millió forintot időközben bútorokra, felújításra, kényelmi eszközökre (légkondi, redőny, stb), hogy tökéletes legyen nekem. Most mondom azt, hogy akkor elkezdek majd autót nézni és újabb 1 éven belül szeretnék venni valamit kp-ra.
3-4. Köszönöm!
5. És hány éves vagy? Mert a férfi korától is függ, hogy milyen dolgokat mennyire néznek a nők. Tizenévesen, a huszonéves kor nagy részében az anyagi dolgok tényleg még nem olyan hangsúlyosak.
6. Jól nézek ki, ezzel nem volt gond soha, de ha ezt a lécet megugrottad más dolgok is számítanak még.
Hát, akkor nincs gond! Majd ha lesz mindkettő, (ugye lakás már pipa) nálam akkor lenne eselyed. (Rajtengedély csak) nyilvan ez csak az alap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!