Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy az emberek csak végletekben probálkoznak?
Vagy az van hogy semennyire nem akarnak megállapodni, hanem csak szexkapcsi. Vagy az hogy csak a tökéletessel akarnak leállni. Attól picit más se jó. De ha egyszer senkivel nem próbálkozik, akkor honnan tudná az ember mi a jó?
E szempontból az se csinálja jól aki az elsővel éli le ez életét. ( bár ők általában boldogok így)
Sokan egyszerűen nem is ismerik a saját igényiket.
Nem kizárólagos, és sokakra nem vonatkozik. Általánosítás, mondani se kell. De szerintem van ilyen jelenség. Az érdekelne mi a véleményed a témáról?
A szerelemnek parancsolni nem lehet.
Ha az első ember az, aki mellett érzed hogy képes vagy magad lenni, akkor vele maradsz.
Aztán lehet a sors máshogy hozzá és más mellé kerülsz.
Én sokáig nem akartam megállapodni a toxikus kapcsolataim miatt ...
Már azon voltam, hogy nem is szeretnék senkit, de akkor jött a párom hogy "Hello, szia, én egy olyan fiú vagyok aki törődik a másikkal és mindent odaad neki." Pont amikor tényleg elhatároztsm hogy nem kell más. Érdekel fordulatokat hoz az élet.
Nem azt mondom hogy nem jó megállapodni az első szerelemnél, de jó egy kicsit tapasztalni, tudni hogy mire vállalkozik az ember.
Sok házasság azért megy tönkre mert nem igazán ismerik egymást a párok. 😅😅
#3: az itteni válaszokból szűrtem le. olyan itt mint a magic:arena
"draw a new dude, drop the old one, and mill three relationships"
Mathus
Aki ilyen lányt talál, akinek nem jó, ha máshogy történik mint akarja, az így járt.
Minden téren. Persze, én is eléggé önfejű vagyok, de csak ésszerű keretek között.
Szexkapcsolatba meg aki belemegy, vállalja a következményeket.
Semmi érzelem, semmi kötődés, viszont vannak dolgok amiket mindkettő fél elvár. Mondjuk szerintem az már kérdés se kellene legyen, hogy "Na, elmentél?" .
Nem egy férfi - köztük a kedvenc írom is - azt vallja, ha egy nőnek nincs orgazmusa -persze nem minden szex alatt kötelező, de illik- az nem a nő hibája, hanem a férfié. :)
Persze, ehhez hozzá tudnám fűzni hogy nem minden nő képes orgazmusra, de úgy tudom tanulható. Ez nem csak maguk, de az ex partnereik hibája is lehet, esetleg tulsagos stressz, megfelni akarás, stb.
Itt is kettő feléről lehet említést tenni, vaginális és klitorisz (azt hiszem így írják?), Külső ingerléses orgazmusról.
Minden nő más és más, így nem mondom azt hogy valaki csak erre vagy arra képes. A nők 10-30%-a képes mindkettőre, talán.
Sokan kapcsolatfüggők, az önismeret- és egyedüli stabilitás megtalálása helyett inkább foggal-körömmel keresik azt. Szintén emiatt (is, nem csak!) leparkolnak és véglegesnek is tekintik.
Akik pedig a szexkapcsolatokig mennek, azok vagy nincsenek túl az exükön és ezzel palástolják, vagy túlzottan maximalisták és senkibe nem látnak többet ennél. Valahol álomvilágban élnek.
Ez mind személyes vélemény és nem ténymegállapítás. Az pedig tényleg nagyon frusztráló, hogy nincsenek átmenetek és alig adnak időt az emberek a másiknak. Ha nem omlik le az első alkalommal a plafon, akkor már kb. vége, holott ki tudja, lehet épp rossz napja volt vagy valami más miatt depizett és elvonta a figyelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!