Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes nők miért hiszik azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nők miért hiszik azt, hogy a saját szintjüknél sokkal jobb pasi jár nekik?

Figyelt kérdés

Kisarkított példa.: Eszterke aki érettségivel és nettó 150ezres fizetéssel robotol egy gyárban de mégis csak a nagyon jó fizetésű(minimum nettó 600) és jóképű fiatal pasik jók neki, akiknek már van háza és autója!

Mit tudnak ezért nyújtani cserébe?

2022. dec. 4. 16:12
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
34%
Semmit.
2022. dec. 4. 16:14
 2/36 anonim ***** válasza:
78%

Gondolom szépnek hiszi magát és pénzes pasit akar elérni.

Azért nem kell általánositani.

Mindenkinek más a szép és más a csúnya.

Pasikban is rengeteg az olyan aki sokkal jobb nőt akar mint az ő szintje!

2022. dec. 4. 16:15
 3/36 Noren1989 ***** válasza:
94%

Ki nem sz@rja le?

Ha Eszterkének összejön Mérnök Marci, hàt összejön.

Ha Kőműves Kàlmàn szimpatikus neki, akkor meg vele lesz.

2022. dec. 4. 16:16
 4/36 anonim ***** válasza:
13%
A nőknek ezt is elnézik, a férfiak le vannak szólva, ha a saját szintjüknél jobb nőt akarnak.
2022. dec. 4. 16:16
 5/36 anonim ***** válasza:
91%

Egyes férfiak miért hiszik azt, hogy a saját szintjüknél sokkal jobb csaj jár nekik?

Azért, mert vannak ilyen önkritika nélküli emberek. Téged miért zavar, hogy másnak nem jut olyan partner, mint amilyet elképzelt magának? Magánügy.

2022. dec. 4. 16:17
 6/36 Noren1989 ***** válasza:
87%
#5,zàrójelesen megyjegyzem, h nekem is mindig jobb nőim voltak, anyukàm egyszer sem szólt, h csak 5/10es frici vagyok 😅🤔🤔😚🤔
2022. dec. 4. 16:19
 7/36 anonim ***** válasza:
30%

"Mit tudnak ezért nyújtani cserébe?"

Női mellet és két lába között lyukat.

2022. dec. 4. 16:20
 8/36 anonim ***** válasza:
93%
Ilyen kérdést itt nem láttam, de naponta dömping van a vén és/vagy csóró vagyok, de fiatal bombanő kell nekem kérdésekből.
2022. dec. 4. 16:22
 9/36 anonim ***** válasza:
60%
Valószínűleg pont azt, amit te egyáltalán nem. Szeretetet.
2022. dec. 4. 16:30
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
Teged ez mit érdekel?
2022. dec. 4. 16:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!