Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes nők miért hiszik azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nők miért hiszik azt, hogy a saját szintjüknél sokkal jobb pasi jár nekik?

Figyelt kérdés

Kisarkított példa.: Eszterke aki érettségivel és nettó 150ezres fizetéssel robotol egy gyárban de mégis csak a nagyon jó fizetésű(minimum nettó 600) és jóképű fiatal pasik jók neki, akiknek már van háza és autója!

Mit tudnak ezért nyújtani cserébe?

2022. dec. 4. 16:12
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Közbe rájöttem az ilyen eszterke féle hülye libákat meg kéne adóztatni.
2022. dec. 7. 20:52
 32/36 anonim ***** válasza:
69%

Milyen adókra gondolsz incike? Eszerke hülye liba lenne mert azt választ akit akar, nem kell neki valami senkiházi? És ezt szakncionálnád? Jó messzire gurult a gyógyszered. Hát akkor én is eszterke vagyok, mindannyian eszterkék vagyunk.

#jesuiseszterke

2022. dec. 7. 20:57
 33/36 A kérdező kommentje:
Érdekes ha egy férfi akar szintje feletti nőt akkor sz***a van oltva de ha egy nő akar szintje feletti nőt az tök oké 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
2022. dec. 7. 21:07
 34/36 anonim ***** válasza:
38%
#33 nektek minden csöves a jónők szintje felett van. Alapjáraton azt fröcsögitek folyton hogy felülválasztunk miközben csak nektek torzult súlyosan az ítélőképességetek. A "smink nélkül is szupermodell vagyok" szerintetek az átlagcsaj akit büntetni kéne amiért nem jön össze a cuki átlagpasival (kb Danny de Vito).
2022. dec. 7. 21:14
 35/36 anonim ***** válasza:
35%

Egy rakás férfi jön ide minden egyes nap oltogatni a nőket, mert a legminimálisabb női elvárás is felszínesség a szemetekben.

Ugyanígy napi szinten megy a nyavalygás, hogy "munkanélküli 40 éves alkoholista vagyok, és csinos fiatal nőt akarok szerezni, de a büdös mocskos alfapasit akaró krvák rám sem bagóznak. mit tehetek?" erre pedig jönnek a válaszok, hogy ha feltétlenül akarsz valakit, akkor le kéne adni az igényeidből, mert úgy nagyobb esélyed lesz, és jó lenne ha nem lennél ilyen tahó szexista disznó - de ezt meg úgy értelmezitek hogy" oh egy kedves, jóravaló, hányattatott sorsú férfi megpróbált segítséget kérni, de a feminácik a földbe tiporták. Hiába, a férfi érzelmek nem számítanak senkinek, és már azért is le vagyunk nézve, ha egy szép nőt akarunk :("

Aztán emiatt a már-már skizofrén áldozatkomplexus miatt még nagyobb vendettátok van a nők felé (gondolom nincs kiegyensúlyozott életetek, és a gyk-s kommentek nagyban befolyásolják a közérzeteteket) szóval mostmár szánt szándékkal írtok ki hergelő kérdéseket, amiknek az egyetlen célja hogy alázzátok a nőket.

Amikor meg a nők nem hunyászkodnak meg ezek alatt a kérdések alatt sem, akkor feltör a zokogás: nektek bezzeg mindent lehet, de a férfinak semmit!!!!!

És ez megy napi szinten.🙂

2022. dec. 7. 21:29
 36/36 Noren1989 ***** válasza:
27%

#33...pontosan az általad felvetett példát mutattam be személyes tapasztalataim okán.

Hol látod a lepontozásomat, xarrá oltásomat?

Megmutatnád, Bástya?

2022. dec. 7. 21:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!