Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők miért hiszik azt, hogy a saját szintjüknél sokkal jobb pasi jár nekik?
Kisarkított példa.: Eszterke aki érettségivel és nettó 150ezres fizetéssel robotol egy gyárban de mégis csak a nagyon jó fizetésű(minimum nettó 600) és jóképű fiatal pasik jók neki, akiknek már van háza és autója!
Mit tudnak ezért nyújtani cserébe?
Milyen adókra gondolsz incike? Eszerke hülye liba lenne mert azt választ akit akar, nem kell neki valami senkiházi? És ezt szakncionálnád? Jó messzire gurult a gyógyszered. Hát akkor én is eszterke vagyok, mindannyian eszterkék vagyunk.
#jesuiseszterke
Egy rakás férfi jön ide minden egyes nap oltogatni a nőket, mert a legminimálisabb női elvárás is felszínesség a szemetekben.
Ugyanígy napi szinten megy a nyavalygás, hogy "munkanélküli 40 éves alkoholista vagyok, és csinos fiatal nőt akarok szerezni, de a büdös mocskos alfapasit akaró krvák rám sem bagóznak. mit tehetek?" erre pedig jönnek a válaszok, hogy ha feltétlenül akarsz valakit, akkor le kéne adni az igényeidből, mert úgy nagyobb esélyed lesz, és jó lenne ha nem lennél ilyen tahó szexista disznó - de ezt meg úgy értelmezitek hogy" oh egy kedves, jóravaló, hányattatott sorsú férfi megpróbált segítséget kérni, de a feminácik a földbe tiporták. Hiába, a férfi érzelmek nem számítanak senkinek, és már azért is le vagyunk nézve, ha egy szép nőt akarunk :("
Aztán emiatt a már-már skizofrén áldozatkomplexus miatt még nagyobb vendettátok van a nők felé (gondolom nincs kiegyensúlyozott életetek, és a gyk-s kommentek nagyban befolyásolják a közérzeteteket) szóval mostmár szánt szándékkal írtok ki hergelő kérdéseket, amiknek az egyetlen célja hogy alázzátok a nőket.
Amikor meg a nők nem hunyászkodnak meg ezek alatt a kérdések alatt sem, akkor feltör a zokogás: nektek bezzeg mindent lehet, de a férfinak semmit!!!!!
És ez megy napi szinten.🙂
#33...pontosan az általad felvetett példát mutattam be személyes tapasztalataim okán.
Hol látod a lepontozásomat, xarrá oltásomat?
Megmutatnád, Bástya?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!