Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Tisztában vagytok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Tisztában vagytok a saját szintetekkel és annak megfelelően ismerkedtek?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, hogy a legtöbb nő magasan túlértékeli magát. Hiába egy max átlagos kinézete van, ő bombanőnek képzeli magát és csak a top férfiaknak ad esélyt. Ők persze csak kihasználják, megdugják és otthagyják, ami után persze jön a hiszti, hogy "minden pasi szemét".

Akik itt vannak, ti tisztában vagytok a kinézetetekkel és adtok esélyt a veletek egy szinten lévő pasiknak is?

2022. dec. 28. 15:56
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
90%
Fordítva van a valóságban. A nők többnyire súlyos önbizalomhiányban szenvednek a férfiak meg teljesen indokolatlan önbizalomtúltengésben.
2022. dec. 28. 16:38
 12/37 anonim ***** válasza:
76%
2022. dec. 28. 16:46
 13/37 anonim ***** válasza:
92%

12

Hiába trollkodsz, baromira igaza van.

2022. dec. 28. 16:46
 14/37 anonim ***** válasza:
4%
A nők a férfiak 80%-át átlag alattinak tartják és a társkeresőkön offolják őket.
2022. dec. 28. 16:56
 15/37 anonim ***** válasza:
92%

Ez nem úgy működik, hogy kategóriákba sorolgatjuk a jelentkezőket, hanem várunk egy olyanra, akivel KÖLCSÖNÖS a szimpátia.

Idővel megismerjük egymást, és látjuk, hogy passzolunk-e. Életemben nem mondtam még nemet egy férfira csak azért, mert mondjuk jobban nézett ki nálam, vagy tanultabb volt, esetleg jobban keresett. (Olyan viszont többször előfordult, hogy a rendkívül tetszetős külső egy idiótát takart. Na az ilyenektől menekülök.)

Nekem azt kell eldöntenem, hogy megüti-e a mércét minden téren, amit felállítottam. Ha igen, akkor felőlem mehet. Azt, hogy ő engem keresett-e, meg majd eldönti ő.

A legtöbb idő, amit szingliként töltöttem 15 éves korom óta, kb fél év volt, szóval valamit jól csinálok.

2022. dec. 28. 17:00
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, ezt nekem legutóbb egy olyan pasi akarta bemagyarázni, aki még az átlagot se érte el. Aki egyértelműen csak megdugni akart, aztán dobni. És aki természetesen vérig volt sértve, amiért nem adtam neki esélyt, pedig ő a rendes srác. Szokásos refrén: amúgy se akart tőlem semmit, mert ronda és kövér vagyok, örülhettem volna, hogy őfelsége szóbaállt velem.

Történetesen ő még mindig egyedül van, én meg azóta férjhez mentem egy nálánál ezerszer vonzóbb férfihez, aki belsőre egy igazi főnyeremény. Most várjuk a második babánk. Tudtommal nem csalt meg, tehát vagy hűséges, vagy nagyon rafinált.

2022. dec. 28. 17:00
 17/37 anonim ***** válasza:
94%
Tisztában vagyok a szintemmel, de vagy szintemen lévővel vagy szintem felettivel ismerkedem, de csak akkor ha kivált belőlem vonzalmat. Ez szintem alattinál esélytelen lenne.
2022. dec. 28. 17:01
 18/37 anonim ***** válasza:
94%

Napi szinten hányják tele ezt a kategóriát kivénhedt, elhízott papik, hogy nekik csinos, fiatal nő kell.

2022. dec. 28. 17:08
 19/37 anonim ***** válasza:
94%

"A nők a férfiak 80%-át átlag alattinak tartják és a társkeresőkön offolják őket."

Én speciel többet is offolnék, de nem a kinézete miatt.

2022. dec. 28. 17:14
 20/37 anonim ***** válasza:
23%

"A nők a férfiak 80%-át átlag alattinak tartják és a társkeresőkön offolják őket."

Lehet az a 20% meg jóval átlag felett van.

Az átlag és a medián nem ugyanaz 😂😂

2022. dec. 28. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!