Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányok/nők, hogy akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok/nők, hogy akarnak párt találni, ha már az alapvető ismerkedési dolgokkal sincsenek tisztában?

Figyelt kérdés

Most nem a realitásérzék totális elvesztéséről beszélek, pedig az is óriási baj, hiszen miért pont veled kezdene egy magas (185+), sportos, diplomás, független, egészséges, fiatal (35 alatti), humoros, nagy farkú (20+), jól kereső pasi, főleg, hogy ebből kevés van.

Én már a konkrét megismerkedésről beszélek. Erről a sok "Mit akarhat tőlem ez a pasi?" kérdésről, amiben 20-30 éves nők kérdezik a népet, hogy miért közeledik hozzájuk egy pasi.

Meg az, hogy nem tudják a nők a jeleket értelmezni. Olyanokra gondolok, mint amikor italt küld nekik a pasi, ők meg csak lesnek, hogy ezmiez???, meg amikor elfogadják a meghívást, de nem is fogják fel, hogy az egy randi, nem pedig egy megbeszélés.

Vagy amikor azt hiszik, hogy fikarcnyit is érdekli a hörcsögöd megdöglése, vagy a táska amit vettél, pedig az a srác a munkahelyeden nem azért hallgatja ezeket mert érdekli őket, hanem mert te érdekled, és próbál a bugyidba kerülni.

2022. okt. 13. 11:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most úgy írod, mintha a nők (meg úgy az emberek) nagy része nem lenne kapcsolatban. Az meg, hogy ki mennyire van tisztában az ismerkedéssel, meg kinél mi a szokás megint relatív.

Amúgy ez az italküldés meg célozgatás meg ilyesmik nagyon sokmindenkinek nem jönnek be. Sok kapcsolat, ismerkedés úgy történik, hogy olyan szituációba kerülnek a felek, nem az egyik csak úgy a semmibő rárepül a másikra. De ha már így is van, akkor is a nyílt kommunikáció sokkal jobban értékelendő.

Az meg, hogy egyesek úgy tesznek, mintha érdekelné őket a másik, de csak a bugyijukba akarnak bekerülni, az őket jellemzi, és nekik kellene szégyellni magukat is igen gyorsan változtatni. Nem a nőket kellene még áldozathibáztatni, hogy 'átvert? a te hibád, miért nem vetted észre, hogy milyen...'

2022. okt. 13. 11:56
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért a nők hibásak azért, hogy néhány pasi képes érdeklődést színlelni, csak hogy megfektesse a nőt. Ez nem a nőket minősíti.
2022. okt. 13. 11:59
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nagyon sok nő van, aki átlát a szitán, és pontosan tudja, hogy mire megy ki a játék. Ők azok, akik rögtön jelzik, ha nem vevők a dologra, és ők azok, akik ilyenkor rögtön megkapják, hogy "De hát csak beszélgetni akartam, mekkora beképzelt pics@, hogy többet látott bele." Ja... BeSzéLgETnI akartál, papa, persze...

A nők egy másik része nehezen mond nemet. Igen, ők is léteznek, sokáig én is közéjük tartoztam. Próbáljuk finoman, kedvesen, tapintatosan visszautasíani a közeledést, jelezzük, hogy nem vagyunk érdekeltek, és nagyon reméljük, hogy a srác veszi az adást. Hát legtöbbször nem veszi.

És akkor természetesen - a nagy számon törvénye alapján - a nők körében is létezik az a csoport, aminek zéró érzéke van az emberi kapcsolatokhoz, de nem gondolnám, hogy a társadalom egy jelentős részét teszik ki.

2022. okt. 13. 12:03
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy amikor azt hiszik, hogy fikarcnyit is érdekli a hörcsögöd megdöglése, vagy a táska amit vettél, pedig az a srác a munkahelyeden nem azért hallgatja ezeket mert érdekli őket, hanem mert te érdekled, és próbál a bugyidba kerülni."

És akkor megy a sírás-rívás, hogy egyesek szerint a férfiak csak szexet akarnak. :DDDDD

2022. okt. 13. 12:04
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem minden férfi látja a nőben csak a p...it, hogy minden találkozó felhívás legyen keringőre. Voltam már úgy pl. moziban férfikollégával, hogy semmi nem történt közöttünk, csak megörült, hogy talált valakit, akit ugyanúgy érdekelnek mélyebb filmek a Marvelen kívül és akit nem zavar, hogy feliratos (mert ő nem magyar, és nem tud annyira jól magyarul, hogy szinkronnal tudjon nézni filmet).
2022. okt. 13. 12:32
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és még egy dolog: annál gázabb nincs, amikor valaki csak azért barátkozást tettet meg sündörög, hogy hátha összejön egy kis puni, de annyira azért nem férfi, hogy ezt megvallja, hanem úgy van vele, hogy "legyen már pontgyűjtő kártya... 10x kedves voltam veled, hadd váltsam már be barátnőségre".
2022. okt. 13. 12:37
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

5

Ott a pont...

Az én életemben is volt néhány férfi, akivel nem azért töltöttem (minőségi) időt, mert dugni akartunk. Egyesek számára valahogy elképzelhetetlen, hogy egy férfi és egy nő emberként viszonyuljon egymáshoz anélkül, hogy valamelyik testnedvet akarna cserélni.

2022. okt. 13. 12:40
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor a férfi nincs tisztában az "az alapvető ismerkedési dolgokkal" :D A nőnek (is) bármikor joga van nemet mondani. Még egy nercbunda elfogadása után is. Ha tiszta üzletet akarsz, menjél fizetőshöz.
2022. okt. 13. 12:47
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Jelek: Nem régiben egy 60 körüli munkatársam nyomult rám. (25 vagyok) Kizárólag jó reggelt, időjárás téma volt amit beszéltünk. Rám írt facebookon (nem vagyunk ismerősök) hogy milyen csinos vagyok, munkaidőn kívül talizzunk stb. Itt mik voltak a jelek, hogy dugni akarna?

Az "úgy néz ki esni fog ma" azt jelenti hogy "amikor hazamegyek rád gondolok és kiverem"?

Nem csodálom hogy nem értik a "jeleket".

Miért nem lehet ellentétes nemű emberrel beszélgetni? Főleg munkahelyen, ahol "össze vagyunk zárva". Lassan már köszönni nem lehet egy férfinak, mert a helló mellé odaképzeli a fejében a "dugunk?" kérdést.

2022. okt. 13. 12:51
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Na, mintha nem lenne pont ugyanennyi ilyen kérdés férfiaktól.. "A pénztáros csaj 0,5 másodpercig szemezett velem; vajon a kukimat akarja??"

Vagy ott a másik véglet, amikor arról panaszkodnak hogy miért hiszi azt egy női ismerősük hogy nyomulnak, hiszen az hogy egy férfi beszélget velük/rájuk ír nem jelent egyet azzal, hogy akar is tőlük valamit.

Meg ennek a fordítottja is létezik: miért hiszik a nők, hogy egy férfi csak barátkozási szándékkal akar velük beszélni??? Miért nem nyilvánvaló a nőknek hogy egy férfi csak akkor keresi a társaságukat, ha bejön neki?

Elég kiismerhetetlenek vagytok ilyen téren, pláne hogy a többségeteknek nagyon erős véleménye van a társkeresésről, meg arról hogy mi flörtölés és mi nem, és hülyének nézitek azokat a nőket, akiknek nem egyértelmű hogy éppen melyik tábort erősítitek - azt hogy "nem minden számít ám flörtölésnek!!!! hozzá se lehet szólni manapság egy nőhöz úgy, hogy ne gondolja hogy bele vagyok zúgva" vagy azt hogy "mégis mi mást akarnék tőled, mint szexet???? gondolkozzál már"

Kikérni kívülállók véleményét egy nem egyértelmű szituációról teljesen normális.

2022. okt. 13. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!