Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapvetően mit gondolsz egy rocker lányról? 18L
Figyelt kérdés
Nem az a lázadó, acél betkós, szegecses-láncos-bőrnadrágos típus, egyszerűen szereti a rock és metál zenét és főként azt hallgat, de kedveli a komolyzenét és néhány más műfajt is.
Van bármi előítéleted róla azért, mert rockzenét hallgat? (A szokásos "rockerek nem fürdenek"-től légyszí kímélj meg). Esetleg tapasztalat, hogy egy rocker lány -vagy akár fiú is- az élet különböző területein miben más, mint egy Rihanna/ Miley/ Calvin Harris rajongó? (csak mert a környezetemben ők menők, de nem, nem utálom őket, csak más stílust kedvelek!)
Azért kérdezem, mert előfordul, hogy az emberek máshogy viszonyulnak hozzám, ha megtudják miket hallgatok.
Nem tudom, milyen emberekkel barátkozol, akik máshogy viszonyulbak hozzád a zenei ízlésed miatt. Én is rock, metal zenét hallgatok, de velem még sosem történt ilyen
22/L
2017. jan. 28. 18:33
2/17 anonim válasza:
Semmi gond nincs velük. Unalmas lenne ha mindenki mindent egyformán szeretne.
2017. jan. 28. 18:34
3/17 anonim válasza:
Mivel én is szeretem a rock zenét így annyiban pozitívnak találom azokat akik hasonlóan vannak, hogy van egy közös érdeklődésünk legalább. De ezentúl nem igazán érdekel. Mindenki mást szeret. Nem ez határoz meg egy embert. Úgyhogy nem vonok le semmilyen messzemenő következtetést abból hogy valaki rocker vagy diszkós. 25F
2017. jan. 28. 18:38
4/17 anonim válasza:
A pasim csak punkot,metalt meg rockot hallgat és mégis normális.Miért lenne emiatt előítéletem bárki felett?Mondjuk még az általad felvázolt típus általában igényesebb lányban,mint a férfi kivitele-kivéve Radics Petit,mert látszik,hogy karbantartja a haját-.
2017. jan. 28. 18:38
5/17 anonim válasza:
Teljesen jó. Ha tényleg nem viszed a rocker stílusú öltözködést, csak hallgatod a rock zenét, akkor örülnék mert én is ilyen vagyok :) 23/f
2017. jan. 28. 18:39
6/17 A kérdező kommentje:
Annyira hard nem vagyok, annyi, hogy imádom a fekete színt ruhákban (akkof is, ha nem szín :D), jaaa és van egy AC⚡DC pólóm, de na, turkálóban találtam átszámítva kb 700 forintért és nem volt szívem otthagyni :)
2017. jan. 28. 18:49
7/17 A kérdező kommentje:
*akkor is
2017. jan. 28. 18:50
8/17 opened paradise válasza:
Vannak előítéleteim,de mind pozitív.
2017. jan. 28. 19:22
9/17 anonim válasza:
Igazából nem ez határozza meg, hogy valaki szimpatikus lesz e, vagy mindenkinek meg van a saját zenei stílusa. Vagy én pl. elektronikus zenéket hallgatok, de nem zavarna, ha a barátnőm meg a rockot szeretné.
2017. jan. 28. 19:23
10/17 anonim válasza:
Örülnék neki, hogy van közös érdeklődési körünk, valószínűleg tök jól elbeszélgetnék vele zenéről, koncertekről, esetleg ha olyan, akkor hangszerekről. További előítélet sem pozitív, sem negatív irányban nincs, nem a zenei ízlésen múlt eddig sem, hogy valakivel jóban tudok-e lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!