Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Alapvetően mit gondolsz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alapvetően mit gondolsz egy rocker lányról? 18L

Figyelt kérdés

Nem az a lázadó, acél betkós, szegecses-láncos-bőrnadrágos típus, egyszerűen szereti a rock és metál zenét és főként azt hallgat, de kedveli a komolyzenét és néhány más műfajt is.

Van bármi előítéleted róla azért, mert rockzenét hallgat? (A szokásos "rockerek nem fürdenek"-től légyszí kímélj meg). Esetleg tapasztalat, hogy egy rocker lány -vagy akár fiú is- az élet különböző területein miben más, mint egy Rihanna/ Miley/ Calvin Harris rajongó? (csak mert a környezetemben ők menők, de nem, nem utálom őket, csak más stílust kedvelek!)

Azért kérdezem, mert előfordul, hogy az emberek máshogy viszonyulnak hozzám, ha megtudják miket hallgatok.

2017. jan. 28. 18:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Imááádom!!! A rockerekkel jókat lehet dumálni :D Meg elég a mosásnál a fekete ruhákhoz való pervol :D
2017. jan. 28. 19:46
 12/17 anonim ***** válasza:

Én semmi rosszat, mert ugyanolyan a zenei ízlésem, mint a tiéd. Nálam azt találták furcsának amikor a szines ruhákból átváltottam feketére, de egy ideje visszatértem a változatos öltözködéshez. Talán lázadási korszak vagy a volt barátom befolyása miatt voltam olyan, de mostanában is szoktam halálfejes pólókat viselni vagy feketébe öltözni, de nem olyan gyakran.

18/L

2017. jan. 28. 19:56
 13/17 A kérdező kommentje:

#12-es:

Engem máig nyaggatnak a fekete cuccok miatt, pedig már évek óta többnyire azt hordok, de nem csak. Viszont nálam nem a rock miatt van, azért szeretem mert elegáns és titokzatos és nem tudom, csak úgy imádom.

2017. jan. 28. 20:03
 14/17 anonim ***** válasza:

Én is rocker leányzó vagyok, de általában bírják ezt. Volt, hogy megállítottak, hogy meghívnának italra, mert biztos jófej lehetek, bár ezt nem tudom miből szűrik le :D Egyébként csak a koncertekre dobom magam 'rockerba', de azon kívűl csinosan öltözöm. Nem mondaná meg senki rólam a zenei ízlésem.

Hogy véleményt is mondjak, nálam ez nem plusz és mínusz sem, de mindig örülök ha hasonló stílusú emberbe botlok :)

2017. jan. 28. 20:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Tini kategória
2017. jan. 28. 21:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Aki ezen fenn akad, és negatáv előítéletei vannak, az egy primitív ember. Az ilyen véglények véleményével meg minek is foglalkozunk? Ne hagyd, hogy bárki is zavarjon abban, hogy olyan vagy, amilyen.
2017. jan. 29. 10:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos
2017. jan. 30. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!