Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet egy alapvetően...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy alapvetően kedves lány ilyen tapló?

Figyelt kérdés

Van egy csaj a munkahelyemen, akivel elég ritkán beszélek, de jól el szoktunk lenni. Nekem nagyon tetszett, így vártam a lehetőséget, hogy elhívjam randira. Nem tudtam, hogy mi le a reakciója, de gondoltam megpróbálom...

Jött az alkalom, és elhívtam. Ő elvörösödött, zavarban volt, hebegett habogott. Mondta, hogy jó, felőle találkozhatunk. Majd facen írjak és megbeszéljük.

Másnap írtam neki. Látta, de nem válaszolt azóta sem. Ráadásul facen sem nagyon látom fent elérhetőnek, bár korábban sem sokat láttam.

Olyan nagy dolog lett volna írnia, hogy nem szeretne talizni????

Hogy lehet ilyen valaki? Már lassan egy hete írtam neki.

2016. jan. 5. 13:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
43%

Nekem is rá kellet jönnöm, hogy a kedvesség nem kifizetődő...

Igyekeztem mindenkivel kedves lenni, erre folyamatosan jelnek vették, aztán én voltam a bunkó, hogy hitegettem őket. Hát akkor ezentúl bekaphatja mindenki! :D

2016. jan. 5. 13:25
 2/16 anonim ***** válasza:
75%
"Ő elvörösödött, zavarban volt, hebegett habogott" Akkor meg mit is vártál? Nem akart neked nyiltan nemet mondani (ö tudja, hogy miért?) Talán magának is akart idöt adni, hogy meggondolja. Ettöl NEM TAPLO!!!!!!
2016. jan. 5. 13:27
 3/16 A kérdező kommentje:
2# Mibe telt volna neki válaszolni az üzenetemre, és leírni hogy átgondolta és nem szeretne találkozni? Azt én megértem, hogy élőben nem tudta a szemembe megmondani, de ez így szerintem elég tapló. Még ha egy idegenről lenne szó, akkor talán oké, bár sztem az sem. De egy munkatárs akivel ha összefutottunk mindig jól elbeszélgettünk...
2016. jan. 5. 13:33
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
Hallod... Te se tudod milyen az ha tapló valaki. Egyszerűen kényelmetlen helyzetbe hoztad és nem akart megbántani. Szerencsétlen nem tud facebookozni, lehet fel is mond inkább miattad.
2016. jan. 5. 13:34
 5/16 A kérdező kommentje:

4# Ez így sokkal rosszabb és bántóbb, hogy semmibe vesz. Akkor lett volna korrekt, ha megírja, hogy nem. Ez így még megalázó is, hogy nem válaszolt semmit.

Nem találkozunk mi olyan sokat, h felmondjon.

2016. jan. 5. 13:38
 6/16 anonim ***** válasza:
28%

Hát akik válaszoltak ti nagyon buták vagytok,kérdező igazad van maximálisan.

Nem az a baj,hogy élőben nem tudta rendesen lekezelni,és válaszolta azt,amit.Hanem az,hogy egy választ nem tud írni arra,amit a srác írt neki.Ez bunkóság.Ez olyan,mintha kérdeznél valakitől valami számodra fontosat,és nem is válaszolna neked,majd otthagyna... gondolom ez nálatok akkor természetes reakció lenne,ugye?És nem sértődnétek meg? Na látjátok,ez kb. pont ugyanaz a kategória. :)

24/F

2016. jan. 5. 13:40
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem nyomulnék rá senkire munkahelyen. Utàna nagyon cikis a hekyzet. 27/F
2016. jan. 5. 13:44
 8/16 A kérdező kommentje:

6# Köszönöm.

27F

2016. jan. 5. 13:51
 9/16 anonim ***** válasza:
5%
Mert a csinos lanyok megtehetik, ugyis jon ot masik rogton
2016. jan. 5. 14:06
 10/16 anonim ***** válasza:
77%
Hát ez kellemetlen, de engedd el. Felesleges rágódni miatta. Nálam legalábbis 3 nap a várakozási idő, ha ennyi után nem válaszol egy lány, akkor szinte biztos, hogy nem érdeklem, onnantól nem is foglalkozom a dologgal. Az már egy más kérdés, hogy munkahelyen akaratlanul is összefuthattok, ami újabb kínos pillanatokkal járhat. Velem volt ilyen, hogy egyetemi évfolyamtársnál próbálkoztam be, elhívtam kávézni, és ő is elvörösödött, hebegett habogott, és végül csak annyit nyögött ki nagy nehezen, hogy most nem jó neki, de majd talán később, de láttam rajta, h a háta közepére sem kíván, az ez utáni napokban feltűnően került is engem, úgyhogy többet nem is hívtam el. Úgy tettem mintha mi sem történt volna, továbbra is köszöntem neki ha találkoztunk, meg néha beszélgettem is vele, de ezt a témát többé nem hoztam szóba, egy idő után már nem is került, mert látta, hogy vettem lapot, és nem fogok többet próbálkozni, így sikerült a fölösleges kellemetlenségektől megkímélni mindkettőnket. A nőkkel kapcsolatban az a nagy helyzet, hogyha az érzelmeikről van szó, akkor amit mondanak az nem mindig egyezik meg a valódi gondolatukkal, sőt gyakran pont a szöges ellentéte, de a szemük meg a testbeszédük sosem hazudik, ezért sokkal fontosabb arra figyelni ilyenkor.
2016. jan. 5. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!