Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet egy alapvetően...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy alapvetően kedves lány ilyen tapló?

Figyelt kérdés

Van egy csaj a munkahelyemen, akivel elég ritkán beszélek, de jól el szoktunk lenni. Nekem nagyon tetszett, így vártam a lehetőséget, hogy elhívjam randira. Nem tudtam, hogy mi le a reakciója, de gondoltam megpróbálom...

Jött az alkalom, és elhívtam. Ő elvörösödött, zavarban volt, hebegett habogott. Mondta, hogy jó, felőle találkozhatunk. Majd facen írjak és megbeszéljük.

Másnap írtam neki. Látta, de nem válaszolt azóta sem. Ráadásul facen sem nagyon látom fent elérhetőnek, bár korábban sem sokat láttam.

Olyan nagy dolog lett volna írnia, hogy nem szeretne talizni????

Hogy lehet ilyen valaki? Már lassan egy hete írtam neki.

2016. jan. 5. 13:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%
Kezd kialakulni bennem egy olyan érzés, hogy lassan már az "írj majd rám FB-on" is lassan lekoptató szöveg lesz a csajok részéről.
2016. jan. 5. 14:10
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
#11 Részemről eddig is az volt. :D
2016. jan. 5. 14:11
 13/16 anonim ***** válasza:
52%
Hogy lehet ilyen bunkó? Úgy, hogy a mai "fiatalok" félre vannak szocializálódva. Nekem az is óriási bunkóság, hogy nem válaszolt SEMMIT, de azt sem értem, hogy miért nem lehet szemtől szemben kommunikálni, miért mindig csak az arctalan Facebook.. bunkó volt és kész.
2016. jan. 5. 14:40
 14/16 A kérdező kommentje:
Most ez nagyon lehangolt engem. Korábban úgy gondoltam, hogy bejöhetek ennek a lánynak. Legalább is kedvel még ha barátként is. Ha találkoztunk, mindig mosolygott rám már messziről, látszott rajta h örül nekem. Néha szinte zavarba is jöttem, annyira mosolygott. Volt h direkt kereste is a társaságom, mindig nagyon érdeklődő volt irántam. Ha adtam/ mondtam neki valami tanácsféleséget mindig megfogadta. Egyszer mondtam neki, h egy xy ruhadarab milyen jól álna rajta. Késôbb vett is egy olyat...
2016. jan. 5. 17:11
 15/16 Shaddark ***** válasza:

Lehet bejöttél neki, de közben talált mást vagy érdeklődni kezdett valaki más után.

Ez esetben én megértem valamennyire, ugye jeleket adott neked, te "számonkérted" rajta ezt a randi kéréseddel és ilyenkor 10 nőből 5 "megnémultam" reakciót ad mert kényelmetlen, frusztráló és kínos lenne magyarázkodni neki :)

2016. jan. 6. 12:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Hugom egy aranyos, kedves, mosolygós, közvetlen csaj volt, aztàn rájött, hogy ezt az összes férfi félreérti és állandóan randit kértek tőle. Mikor kiderűlt, hogy nem akar kapcsolatot, szexet az illetőtől jött a felháborodás, ribizlizés stb. Lehet ez a csaj is hasonló szituációkba került és inkább maradt a "lekoptatásnál".
2016. jan. 6. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!