Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy alapvetően kedves lány ilyen tapló?
Van egy csaj a munkahelyemen, akivel elég ritkán beszélek, de jól el szoktunk lenni. Nekem nagyon tetszett, így vártam a lehetőséget, hogy elhívjam randira. Nem tudtam, hogy mi le a reakciója, de gondoltam megpróbálom...
Jött az alkalom, és elhívtam. Ő elvörösödött, zavarban volt, hebegett habogott. Mondta, hogy jó, felőle találkozhatunk. Majd facen írjak és megbeszéljük.
Másnap írtam neki. Látta, de nem válaszolt azóta sem. Ráadásul facen sem nagyon látom fent elérhetőnek, bár korábban sem sokat láttam.
Olyan nagy dolog lett volna írnia, hogy nem szeretne talizni????
Hogy lehet ilyen valaki? Már lassan egy hete írtam neki.
Lehet bejöttél neki, de közben talált mást vagy érdeklődni kezdett valaki más után.
Ez esetben én megértem valamennyire, ugye jeleket adott neked, te "számonkérted" rajta ezt a randi kéréseddel és ilyenkor 10 nőből 5 "megnémultam" reakciót ad mert kényelmetlen, frusztráló és kínos lenne magyarázkodni neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!