Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi tapló fiú a koromban?
Nem minden fiú ilyen.. Én SOHA az életben nem csalnám meg a barátnőm. Tisztelem, becsülöm és szeretem őt. Az hogy van egy pár ilyen attól még nem kéne általánosítani.
17f
Én idősebb vagyok nálad, de az én korosztályomban is vannak nagyon nyomorékok.
Az én haverjaim nem csalják a barátnőjüket, de inni isznak, igaz a barátnőik is. Én is iszom, de nincs rám rossz hatással.
Most ez a divat, hogy mindenki csal mindenkit :(
Ha megnézed, rengeteg választ írnak tőlem is idősebb fiúk, hogy minden lány egy k.rva, r.banc, meg hogy csak akkor szexelnek egy fiúval ha van kellő pénz, meg kocsi ami ösztönözni tudja őket. Erről az a véleményem, hogy nagyon sok fiút elb.sztak a barátnőik, megcsalták őket, stb. Egyébként nagyon sok a tapló csaj is. Húgom barátnőinek csak pénzes pasi kell :( Ilyen a világ.
23/F
Hagyd őket a francba, amúgy biztos nagyon "cukik" lehettek (mint Lily meg Marshall az Így jártam Anyátokkalból).
14/f
nekem is ilyenek az osztálytársaim (17 évesek), és hát máshogy gondolkodnak a kapcsolatokról, mint pl én... ezek után meg már a rendesnek tünö srácokban is nehezen bízok meg :/
eddig 1 barátom volt, és mint utólag kiderült, vele is máshogy gondolkodtunk, dehát ez van... azért tartott 1 boldog évig...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!