Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi tapló fiú a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi tapló fiú a koromban?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok. Osztálytársaimtól és haveroktól mást nem hallok mint. "A szerelem hülyeség, minden lány k*rva" és ehhez hasonló dolgok. Miért kezeli az összes fiú a lányokat úgy, mintha egyszerű tárgyak lennének? Állandóan mondják, hogy b*sznának meg valakit és büszkén mesélik, hogy megcsalták a barátnőjüket. Amikor én mesélek arról, hogy mennyire szeretem az én barátnőmet vagy ha elmegyek valahova velük és nem iszok semmi alkoholt mert barátnőm nem szereti ha iszok, mondják, hogy mekkora papucs vagyok. Ezek csak példák. Gondolom ti is találkoztatok már ilyen emberekkel. Én ilyen ismerősökkel vagyok tele és nem értem miért van ennyi idióta.

2013. máj. 4. 17:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Először is: háhá tipikus 17 éves keménycsávók (mármint az osztálytársaid), aztán amikor rájuk szólunk, hogy na jó most már elég volt akkor meg tátognak, mint a halak. Gyerekek... Egyébként szerintem a történeteik fele nem igaz, de az a fél is szomorú dolog. Azonban arra felhívnám a figyelmedet, hogy ne azért ne igyál, mert a barátnőd nem szereti. Ha jól esik egy pofa sör, hát uccu "dűtsé" le egyet. Ne engedd a párodnak, hogy megmondja h mit tehetsz. Olyannak szeressen amilyen vagy és ne próbáljon már meg irányítani! Az utolsó mondatodra egy rövid gondolat: az idősebbek között is rengeteg gyökér van!:P
2013. máj. 4. 17:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem kell az ilyenekkel haverkodni és kész.
2013. máj. 4. 18:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Mert azt hiszik ez a menő...nem csak a 17 évesen már a 14-15 évesek is ilyenek...mert ez látják a "nagyoktól". Ez elfog múlni nekik egyszer ők is lesznek szerelmesek a szerelem pedig megváltoztatja a embereket..általában..ha pedig ilyen bunkó marad akkor az az ő problémája...de idővel úgyis ráfog jönni h ez nemjó mert emiatt kerülni fogják őket a lányok.
2013. máj. 5. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!