Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan sikerült barátnőt szereznetek? Nekem valahogy 22 éves koromban sem sikerül :/
A korombeliek már rég szexuális életet élnek én meg életemben 1szer randiztam még tinikorom legelején. Soha nem is smároltam.
Próbálkoztam lányoknál de még odáig se jutottam el h randira jöttek volna.
ha olyan bnő kell mint a 2iknak is, csak menjetek el valamelyik zs kategóriás bulihelyre, első nagymellűnek vegyetek 2 alkoholos italt és voilá
Hasonló helyzet. Forever alone! :D Legalább szexelhetünk bűntett nélkül. :D Már amikor van kivel. :D
21/N
Én is, ennek ellenére ha belövöm a hajam akkor egész elfogadható vagyok, anélkül úgy nézek ki mint egy csirke, + kapafogaim voltak ami miatt 2,5 évig fogbaszájzóm volt, és még mindig óvodástestű vagyok, ami miatt gyúrok. (Igen 55kg)
Azon kívül pattanásos is vagyok, amire szedek valami szart ami szárítja a bőrömet, ami miatt kenni kell...
Ápolatlanul kb rám se néznének, de így akinek küldtem képet az olyan 5-6 -ra értékelt, ami saját értékrendem szerint már bőven tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!